6.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
6K

Muhammed099

Picopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Başlıkta belirttiğim gibi 6K bandın'da manyetik ve alüminyum Kasa'ya sahip bir klavye almak istiyorum.

Özellikle bu modelin görünüşünü çok beğeniyorum, bu modelde herhangi bir sorun var mıdır? Eğer ki daha mantıklı olabilecek bir klavye varsa önerilerinizi bekliyorum.

İyi sosyaller. Başlıkta belirttiğim gibi 6K bandın'da manyetik ve alüminyum Kasa'ya sahip bir klavye almak istiyorum.

Özellikle bu modelin görünüşünü çok beğeniyorum, bu modelde herhangi bir sorun var mıdır? Eğer ki daha mantıklı olabilecek bir klavye varsa önerilerinizi bekliyorum.

Driver sıkıntılı bunun klavye kendi kendine kitliyor bazen yazılımı da çok iyi olan bir ürün değil zaten.

Manyetik sart degilse kesinlikle bunu oneririm.

Driver sıkıntılı bunun klavye kendi kendine kitliyor bazen yazılımı da çok iyi olan bir ürün değil zaten.
Hocam siz ne önerirsiniz ? Açıkçası bu modeli vade farksız 6 ay taksit ile alabileceğim için kafama yatmıştı.

İki modelede bakıp geri dönüş yapacağım.

W75 olabilir

MelGeek MADE68 Pro​

MelGeek MADE84 Pro​

Attack Shark x68 HE Pro​

ATK68 V2 Klavye​

ATK68 V2 PRO Klavye​

IQUNIX Magi65​

RS 6 güzel duruyor. Chilkey markalı Klavye'nin görünüş'ünü pek beğenmedim.

RS6'dan başka pek de seçenek yok adamakıllı doğrusu manyetik olarak.

Hocam ez 60 çok sorun çıkarır mı sizce? Yazılım'ıyla fazla işim var mı? Eğer ki fazla sorun çıkaracak bir klavye ise RS 6 alacağım. RS 6 ve ez 60/63 benzeyen mekanik klavye varsa onlara da bakabilirim.

RS 6 güzel duruyor. Chilkey markalı Klavye'nin görünüş'ünü pek beğenmedim.

Hocam ez 60 çok sorun çıkarır mı sizce? Yazılım'ıyla fazla işim var mı? Eğer ki fazla sorun çıkaracak bir klavye ise RS 6 alacağım. RS 6 ve ez 60/63 benzeyen mekanik klavye varsa onlara da bakabilirim.

RS6 manyetik olarak bu butcede en iyi secenek. Yinede amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar olmadigi surece manyetik kullanan ve buyuk umutlarla almis biri olarak manyetik onermiyorum.

Sadece oyun oynamak için almayacağım, neden manyetik klavye önermiyorsunuz?

Hissiyat olarak hala kotuler, elimde hem G75 Pro hem NuPhy Air75 HE var hemde MCHOSE G75 Pro var. Arada 4500 liralik bir fark var ve buna ragmen hissiyat olarak G75 Pro beni daha cok memnun ediyor. Rapid trigger ve snaptap gibi ozellikler ise tamamen sosyal medyanin abarttigi seyler. Gecikme olarakta hissedilen bir fark asla yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı