walterwhite.31
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ASUS FX507ZC4 | Logitech G305
Merhaba öncellikler hepinize iyi sosyaller. Lenovo R25F30 bu monitörü dün akşam Amazon üzerinden satın aldım lakin aklıma yatmadı, yatmayan kısımları ise Zula, CS 2, Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum (daha çok Zula ağırlıklı). Fakat ekran kartım RTX 3050 olmasından kaynaklı Zula haricinde 280 FPS'leri cok görmüyorum görsede anlık görüyorum sonrasın 230 civarlarına düşüyor, ayrıca ghosting denen problem varmış VA panellerde o da aklımı cok kurcaladı.
Sadede gelecek olursak aklımda şu an Asus VG29Q3A bu monitör kaldı kalmasının sebebi ise 180 Hz olması (180 FPS rahat alıyorum). Ghosting gibi problemlerin olmaması (en azından söylelen o yönde), kaliteli olması gibi şeyler. Daha farklı önerebileceğiniz modeller varsa önerileri açığım. Asansör sistemi olursa cok güzel olur.
Sadede gelecek olursak aklımda şu an Asus VG29Q3A bu monitör kaldı kalmasının sebebi ise 180 Hz olması (180 FPS rahat alıyorum). Ghosting gibi problemlerin olmaması (en azından söylelen o yönde), kaliteli olması gibi şeyler. Daha farklı önerebileceğiniz modeller varsa önerileri açığım. Asansör sistemi olursa cok güzel olur.