6.000 TL'ye parfüm önerisi

Buna bakabilirsin 4 mevsimlik.

Sağ olun hocam biraz baktımda biraz sabunsu parfüm demişler sizce nasıl kokuyor bir tık daha maskülen koksun isterim.

Aktif olarak kullanıyorum, çok iyi bir koku. 4 mevsim için uygun. Göz atın derim.

Sağ olun hocamda 50ML biraz az ya 😀 100ML lazım önerebileceğin başka parfüm var mı?

Sağ olun hocam biraz baktımda biraz sabunsu parfüm demişler sizce nasıl kokuyor bir tık daha maskülen koksun isterim.

Sağ olun hocamda 50ML biraz az ya 😀 100ML lazım önerebileceğin başka parfüm var mı?

Sephora, Boyner'den falan kokuyu kokla veya testerını al bi.Kokunun müptelası olursun :D Kaç tane parfüm kullandım, bir yerden sonra baymaya başladı. Bunda öyle bir problem yok.Kokusu da çok hoşuma gitti.Şuanda 100 ml’si var 5850 TL’ye.

Kışın alıyosun swy intensely keyfine bakıyosun, yok çok yaygınmış yok herkeste var falan geçiyosun tertemiz.
4 mevsimlik istemiş,yazın boğar swy.Ayrıca herkes aynı şekil kokuyor başkan.Savauge gibi bu kokuda,parfümü kullanmayan varlık kalmadı.

Sephora, Boyner'den falan kokuyu kokla veya testerını al bi.Kokunun müptelası olursun :D Kaç tane parfüm kullandım, bir yerden sonra baymaya başladı. Bunda öyle bir problem yok.Kokusu da çok hoşuma gitti.Şuanda 100 ml’si var 5850 TL’ye.

4 mevsimlik istemiş,yazın boğar swy.Ayrıca herkes aynı şekil kokuyor başkan.Savauge gibi bu kokuda,parfümü kullanmayan varlık kalmadı.
4 mevsim veya kışlık demiş arkadaş ben ondan kışlık önerdim evet herkes kullanıyor ama ne bileyim kokusu bana bi ayrı güzel geliyor bedava dağıtsalar yine kullanırdım

4 mevsimlik bu bütçede alınabilecek ve kendim kullandığım kokulardan ;

İmza kokularımdan bir tanesi bayılırım odun baharat bitki notaları mükemmel işlenmiş hiçbir türlü baymıyor kesinlikle öneririm.

Chanelin bu şaheseri edp nin gölgesinde kalan bir koku bence edp den çok daha iyi 4 mevim rahatlıkla kullanılır odunsu yönü baskın arkadan narenciye çok iyi dengeliyor.

50 az gelir 100 demişsin o zaman net bir şekilde bois imperial üstelik niche bir parfüm.

Yanında bir sürü tester gönderiyorlar bu site güvenilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı