Georgy Zhukov
Hectopat
Selamlar 6K bütçeye 4 mevsim veya kışlık parfüm arıyorum. Biraz maskülen ve yayılımı iyi olan parfüm olursa güzel olur.
Sorması ayıp kıyafet yıkanana kadar mı kokusu kalıyor?buna bakabilirsin 4 mevsimlik.![]()
Yves Saint Laurent New Y Men Edp S100 Ml Parfüm - 832368 | Boyner
Yves Saint Laurent New Y Men Edp S100 Ml Parfüm - 832368 size özel indirimler ve taksit avantajlariyla boyner.com.tr’de!www.boyner.com.tr
Hayır ortalama EDP'ler 4-7 saat arası gidiyor. Bir de dinlendirmek şart biraz.Sorması ayıp kıyafet yıkanana kadar mı kokusu kalıyor?
Buna bakabilirsin 4 mevsimlik.![]()
Yves Saint Laurent New Y Men Edp S100 Ml Parfüm - 832368 | Boyner
Yves Saint Laurent New Y Men Edp S100 Ml Parfüm - 832368 size özel indirimler ve taksit avantajlariyla boyner.com.tr’de!www.boyner.com.tr
Aktif olarak kullanıyorum, çok iyi bir koku. 4 mevsim için uygun. Göz atın derim.
Sağ olun hocam biraz baktımda biraz sabunsu parfüm demişler sizce nasıl kokuyor bir tık daha maskülen koksun isterim.
Sağ olun hocamda 50ML biraz az ya100ML lazım önerebileceğin başka parfüm var mı?
4 mevsimlik istemiş,yazın boğar swy.Ayrıca herkes aynı şekil kokuyor başkan.Savauge gibi bu kokuda,parfümü kullanmayan varlık kalmadı.Kışın alıyosun swy intensely keyfine bakıyosun, yok çok yaygınmış yok herkeste var falan geçiyosun tertemiz.
4 mevsim veya kışlık demiş arkadaş ben ondan kışlık önerdim evet herkes kullanıyor ama ne bileyim kokusu bana bi ayrı güzel geliyor bedava dağıtsalar yine kullanırdımSephora, Boyner'den falan kokuyu kokla veya testerını al bi.Kokunun müptelası olursunKaç tane parfüm kullandım, bir yerden sonra baymaya başladı. Bunda öyle bir problem yok.Kokusu da çok hoşuma gitti.Şuanda 100 ml’si var 5850 TL’ye.
![]()
Prada L'homme EDT 100 ml Erkek Parfüm 8435137749607 - Fiyatı, Yorumları
Prada L'homme EDT 100 ml Erkek Parfüm 8435137749607 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
4 mevsimlik istemiş,yazın boğar swy.Ayrıca herkes aynı şekil kokuyor başkan.Savauge gibi bu kokuda,parfümü kullanmayan varlık kalmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.