6.000TL bütçeye Playstation 4 Slim mi alınmalı yoksa Xbox One S mi?

ozan1453

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yıl olmuş 2025. çoğu oyuna desteği bitmiş bir konsol olan One X almayı düşünüyorum fakat ikinci el piyasası o kadar uçtuğu için onu bile 9K'den satmaya çalışanlar var. Sizlerden öneri 6200'e iki kollu PS4 Slim mi yoksa One S mi? GTA 6 için Series S almak istiyordum. Bütçem 5k'ydi 6.5a bile zorlanıyorum Series S de 9-10k civarı olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yıl olmuş 2025. çoğu oyuna desteği bitmiş bir konsol olan One X almayı düşünüyorum fakat ikinci el piyasası o kadar uçtuğu için onu bile 9K'den satmaya çalışanlar var. Sizlerden öneri 6200'e iki kollu PS4 Slim mi yoksa One S mi? GTA 6 için Series S almak istiyordum. Bütçem 5k'ydi 6.5a bile zorlanıyorum Series S de 9-10k civarı olmuş.
Hocam ps4 de en büyük etken özel oyunları eğer oynamadıysanız kesinlikle ps4 ama eğer oynadıysanız xbox düşünüyorsanız one s yerine biraz biriktirip tabi size uygunsa series s almak en mantıklısı ama sizin kararınız.

2 hafta önce 4600 TL'ye iki kollu Xbox One S aldım iki kolda orijinal. Araştırın biraz Xboxlar çakıldı şuan fiyat olarak. Oyun olarakta bence çok bütceniz yoksa One S en iyisi GTA 5 160 TL indirimsiz şekilde çoğu oyun çok uygun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı