6.000TL Sistem

Sistemi tavsiye edermisiniz?

• Harika olmuş.

Oy: 4 57,1%
  • Güzel sistem.

Oy: 3 42,9%
  • Güzel fakat tavsiye etmem.

Oy: 0 0,0%
  • İdare Eder.

• Uyumsuzluk çıkartır.

• Beğenmedim baştan ben toparlıyım sana.

• Oy verenlerin toplamı
    7

reclast

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7840HS
Nvidia RTX 4060
32GB Ram
Meslek
Game Designer/Video Editör/Programmer
Sistemin son hali bu arkadaşlar ne düşünüyorsunuz. Kanat taksak uçar mı? :D Bu arada ufak 4 sorum olacak kısa kısa.
1- Bazı arkadaşlar burdaki 650w psu nun yetersiz olduğunu söyledi sizce 650w yeterli değilmi?
2- i7 6700k işlemci ramleri 2133mhz istiyor 2400mhz almam mantıklımı sizce bazıları böyle yap diyor bazıları 2133 olsun diyor. kafa karıştırdı yine.
3- Msi gtx980 ti ile msi gtx980 ti sea hawk arasında nası bi fark vardır 100lira fazla vermeye değermi?
4- Anakart ve ekran kartını aynı olsun dedim bu yüzden msi seçtim nedersiniz sıkıntı yaşatır mı?
Kısacası şu haliyle tamammıdır sıkıntı çıkarak herhangi bir parçası var mı? İlk tercihim 4binliraylık bir pc idi ordan buraya kadar yükseldi ama almışken tam olsun herşeyi istiyorum. Ne dersiniz?

Dosya Ekleri

• pc.JPG
    pc.JPG
    90,8 KB · Görüntüleme: 438
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat 6000 değil 7000 çaktırma;). Sisteme kanat takmaya gerek yok zaten uçmaya başlamış. Mars'a kadar yolu var. Ama bence güç kaynağını biraz yükselt işini garantiye al. Alacaksan hayırlı uğurlu olsun.

@reclast ;

- 650 watt güç kaynağı fazlasıyla yeterli.

- 3600Mhz bellek alıp taktığında, MSI Z170A Gaming 5'in BIOS'undaki XMP profili yardımıyla bellekleri 3600MHz'de kullanırsın. İşlemcinin 2133MHz desteği çok da önemli değil.

MSI Türkiye

- MSI GTX980Ti Sea Hwk su soğutmalı ve GPU frekansı düz modele göre daha fazla.

MSI Global

- Anakart ve ekran kartının MSI olması çok doğru bir seçim.

Yorumlarınız için teşekkürler. Bu sistemi almayı düşünüyorum artık tam olarak kafama yerleşti.
Peki 2 sıvı soğutma sıkıntı çıkartırmı gerçekten? Yoksa " ASUS GTX 980 Ti STRIX, 6GB, GDDR5, 384 bit Ekran Kartı " bu ekran kartınımı alsam 3 fanlı. Bunu aldığımda anakartıda "Asus z170 pro gaming" yaparım sanırsam. Ne yapmalıyım sizce? 2 sıvı soğutma sıkıntı oluştururmu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı