dionysoss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 1.321 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #21 ByBurak dedi: Ben de teknobiyotikten aldım ve su630 kullanıyorum. Ne oldu sizin iş? Genişletmek için tıkla... Teknik servis raporundan sonra sıfırı yollandı, şimdilik bir sıkıntı yok.
ByBurak dedi: Ben de teknobiyotikten aldım ve su630 kullanıyorum. Ne oldu sizin iş? Genişletmek için tıkla... Teknik servis raporundan sonra sıfırı yollandı, şimdilik bir sıkıntı yok.
ByBurak Hectopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 344 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #22 dionysoss dedi: Teknik servis raporundan sonra sıfırı yollandı, şimdilik bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Başka marka talebinde bulundunuz mu? Ben 860 evo isteyecektim aradaki farkını verip.
dionysoss dedi: Teknik servis raporundan sonra sıfırı yollandı, şimdilik bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Başka marka talebinde bulundunuz mu? Ben 860 evo isteyecektim aradaki farkını verip.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 29 Aralık 2020 #23 Benim HDD bu SSD'den iyidir. Geçmiş olsun.
dionysoss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 1.321 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #24 ByBurak dedi: Başka marka talebinde bulundunuz mu? Ben 860 evo isteyecektim aradaki farkını verip. Genişletmek için tıkla... Öyle bir talepte bulunmadım fakat tekrar aynı şey yaşanırsa varsa öyle bir şansım talep edebilirim.
ByBurak dedi: Başka marka talebinde bulundunuz mu? Ben 860 evo isteyecektim aradaki farkını verip. Genişletmek için tıkla... Öyle bir talepte bulunmadım fakat tekrar aynı şey yaşanırsa varsa öyle bir şansım talep edebilirim.