6 - 6.5 bin TL'ye kadar kulak içi kulaklık önerisi

YYagiz08

Decapat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım, şu an aktif olarak telefonumda Buds 2 kullanmaktayım. Kulaklığımdan memnunum ama hâliyle eskiliyor ve eskidikçe batarya vs. ömrü de kısalıyor. Kulaklık değiştirmek istiyorum. Her kullanıcıda olduğu gibi ses kalitesi güzel bir şey olsun istiyorum ve açıkçası gürültü engelleme benim için çok çok önemli olan detaylardan birisi. Kulak içi kulak dışı fark etmez. Buds 3 Pro'ya baktım, açıkçası beni cezbetti. Sizin önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buds 3 Pro kullanıyorum, memnunum. 1 sene oldu alalı. Yalnızca en küçük boy silikonu temizlerken yırtıldı ama 1-2 ay önce falan. Yani aldıktan hemen sonra olmadı, ben de biraz zorladım sanırım.

Kutusuna koyarken bi' temizlemek gerekiyor, nem veya terden ötürü kutuya koyunca şarj almıyor. Bir de aşırı nadir, şarj yuvası da kirlenince şarj etmiyor. Yuvayı hafif temizlemek gerekiyor. Ben sadece şarj etmedikçe temizledim, şu ana kadar 3 kere ihtiyacım oldu.

Şarj almayınca da telefonda Wearable (ya da Galaxy Wear) yüklüyse zaten bildirim gönderiyor, kulaklığınız şarj almıyor diye. Windows'ta da aynı şekilde uygulama varsa takip edebiliyorsunuz.

Bilgisayarda hem oyun/medya hem de mikrofon yapamıyorsunuz. Mikrofonlu moda geçince medyanın ses kalitesi düşüyor, görüşmenin sesi iyi. Ama sadece bilgisayarda deneyim ettim, telefonda genelde medya ve görüşme aynı anda yapmadığım için denemedim.

Genel olarak memnunum.

Buds 3 Pro kullanıyorum, memnunum. 1 sene oldu alalı. Yalnızca en küçük boy silikonu temizlerken yırtıldı ama 1-2 ay önce falan. Yani aldıktan hemen sonra olmadı, ben de biraz zorladım sanırım.

Kutusuna koyarken bi' temizlemek gerekiyor, nem veya terden ötürü kutuya koyunca şarj almıyor. Bir de aşırı nadir, şarj yuvası da kirlenince şarj etmiyor. Yuvayı hafif temizlemek gerekiyor. Ben sadece şarj etmedikçe temizledim, şu ana kadar 3 kere ihtiyacım oldu.

Şarj almayınca da telefonda wearable (ya da Galaxy Wear) yüklüyse zaten bildirim gönderiyor, kulaklığınız şarj almıyor diye. Windows'ta da aynı şekilde uygulama varsa takip edebiliyorsunuz.

Bilgisayarda hem oyun/medya hem de mikrofon yapamıyorsunuz. Mikrofonlu moda geçince medyanın ses kalitesi düşüyor, görüşmenin sesi iyi. Ama sadece bilgisayarda deneyim ettim, telefonda genelde medya ve görüşme aynı anda yapmadığım için denemedim.

Genel olarak memnunum.

Hocam ben sadece müzik dinleyeceğim, bir de podcast, video vs. hani öyle söyleyeyim bilgisayarla işim olmaz. Bana müziği %100 şekilde versin, bir de ANC'si iyi olsun yeter.

Hocam ben sadece müzik dinleyeceğim, bir de podcast, video vs. hani öyle söyleyeyim bilgisayarla işim olmaz. Bana müziği %100 şekilde versin, bir de ANC'si iyi olsun yeter.
ANC'sini beğeniyorum fakat bu bütçeye daha iyisi var mıdır bilmiyorum. Onu bilirse @borisyeisar bilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı