6.-7.-8. sınıf konularında 48 günde temel atılır mı?

• Konuyu başlatan MY7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 476
Mesleki teknik'e gideceğim bilişim düşünüyorum.
Okulunun puanına göre tabi de genelde puanları çok yüksek olmaz, ben de mesleki teknik de bilişim de okudum da obp ile girmiştim yoksa okul 440 puan gibi birşeydi.

Heh temel atmayı düşünüyorsan mesleki teknik de zaten hiç gerek yok. Ben korona zamanına gelmiştim hiç bir şey bilmiyordum yinede notlar iyi geliyor zaten, bilişim derslerine yönelmen senin için en iyisi.

Okulunun puanına göre tabi de genelde puanları çok yüksek olmaz, ben de mesleki teknik de bilişim de okudum da obp ile girmiştim yoksa okul 440 puan gibi birşeydi.

Heh temel atmayı düşünüyorsan mesleki teknik de zaten hiç gerek yok. Ben korona zamanına gelmiştim hiç bir şey bilmiyordum yinede notlar iyi geliyor zaten, bilişim derslerine yönelmen senin için en iyisi.
Şimdi fotosentez falan bilmiyorum ben ama din'den düşük aldım 8'de matematik hiç yok bende ya.

Öyle değil abi ben 9'a geçecem fotosentez ne bilmiyorum?
Fotosentezi bilip ne yapacaksın? Matematik dışında tüm dersler senden geçmişte bir bilgi istemez baştan başlar her şeye. Müfredat nasıl bilmiyorum ama biyoloji dersinde fotosentez varsa zaten biliyorsunuz demez en baştan anlatır. Şu an hedefin kendini matematikte 8. sınıf konularını bilecek düzeye getir kafi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı