6-7 bin TL 2K monitör tavsiyesi

Bütçe
6-7K

umuwut

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,
Lafı çok dolandırmadan hızlıca sistemimden bahsedeyim.

Ryzen 5 5600X
Intel Arc B580
ASUS B550M-K
8x4 32 RAM mevcut.

Çoğu yerde Arc B580 için 2K monitörle kullanın diyorlar, 1080p de tam gücünü veremiyormuş. Net bir bilgim yok, hem size sorayım hem de yeni bir monitör arayışı içerisindeyim.
Benim Amazon'da bulduğum monitörler şunlar;

1. Monitör
2. Monitör

İki ürün de aynı fiyat benim maksimum bütçemde bunlara yakın en fazla 6-7 bin arası, buna göre önerebileceğiniz bir monitör varsa yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar selam,
Lafı çok dolandırmadan hızlıca sistemimden bahsedeyim.

Ryzen 5 5600X
Intel Arc B580
ASUS B550M-K
8x4 32 RAM mevcut.

Çoğu yerde Arc B580 için 2K monitörle kullanın diyorlar, 1080p de tam gücünü veremiyormuş. Net bir bilgim yok, hem size sorayım hem de yeni bir monitör arayışı içerisindeyim.
Benim Amazon'da bulduğum monitörler şunlar;

1. Monitör
2. Monitör

İki ürün de aynı fiyat benim maksimum bütçemde bunlara yakın en fazla 6-7 bin arası, buna göre önerebileceğiniz bir monitör varsa yazarsanız sevinirim.
Monitör deyip geçmeyin, hassas konu, attıklarınız curved va panel monitör , çevremde rekabetçi cs oynayıp memnun olmayan var mesela , memnun olanda vardır tabi orası farklı. Panel tipi önemli , eğimli olup olmamasıda önemli .
Mesela va panelde rekabetçi oyunlarda hissedilen ghosting sorunundan dolayı yakınan insanlar mecvut , bu forumdada çok örneği var ,dolayısıyla ne amaçla kullanıcağınız önemli.

Artı -1 Eksi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı