6-7 bin TL 3D yazısı önerisi

Febaso

Femtopat
Katılım
6 Kasım 2023
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba iyi forumlar dilerim.

Uzun bir süredir 3D yazıcı almayı planlıyordum bu hafta almaya karar verdim.
Kısa bir araştırma sonucunda aşağıdaki 3 yazıcı arasında kaldım. Yazıcılar arasında çok fazla bilgiye sahip değilim.

Hobi amaçlı kullanacağım kimi süs eşyası kimi evde kırılan parçaların tamiri için kullanacağım. Fiyat aralığım 6-7 bin TL arasıdır.
İyi ve kötü özelliklerini açıklarsanız başka önerilerinize açığım.

Şimdiden teşekkürler.


Creality Ender-3 V3 Se: Creality Ender-3 V3 Se 3d Yazıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

CREALITY 3D Creality Ender 3 S1: CREALITY 3D Creality Ender 3 S1 3d Yazıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

CREALITY 3D Creality Ender-3 V2 Neo: CREALITY 3D Creality Ender-3 V2 Neo 3d Yazıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de almayı düşünüyorum ve 3D yazıcı hobisine başlangıç için bütçemi de aslında siz gibi belirledim. Gelen yanıtlara göre ben de almayı düşünüyorum, takipteyim.

Şimdi siz yorumu beğenince gördüm, ben 4-5 ay önce Creality Ender 3 V3 KE modelini Hepsiburada aracılığı ile 9.000 TL 9 vade farksız taksit ile almıştım. Aldığım 3D yazıcıdan memnunum ancak şuan alacak olcam Bambulab yazıcılarıda detaylı olarak incelerdim. Sormak istediğiniz bir şey varsa cevap verebilirim.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı