6-7 bin TL Anakart önerisi

kkevxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller dileyerek konuya giriyorum.

4070 Ti ekran kartım (yeni aldım henüz gelmedi), Samsung 980 Pro SSD'm mevcut. Şu an aktif olarak Ryzen 5 5600, B450M S2H anakart kullanıyorum. Anakartımda PCI-e 3 girişi olduğu için SSD'min tam performansını alamıyorum. Anakartımı değiştirmek dolayısıyla RAM'lerimi ve işlemcimi de değiştirmek istiyorum. AM5 tabanlı bir anakart önerisine ihtiyacım var. Bütçem 6-7k diyebiliriz.

ASRock B850M Pro-a AMD AM5 DDR5 Micro-ATX anakart hakkında fikir sahibi olanların yorumunu merak ediyorum ek olarak önerilerde de bulunursanız sevinirim teşekkürler.

PCI 5.0 olması bir fark değil mi senin için?

PCI 5.0 olması bir fark değil mi senin için?

PCIE 5.0 gereklilik mi senin için? PCI 5.0 NVMe destekliyor B850, GPU değil. Arkadaş 12K TL'ye PCI 5.0 SSD mi alacak?

Ekran görüntüsü 2025-03-12 002708.png

PCIE 5.0 gereklilik mi senin için? PCI 5.0 NVMe destekliyor B850, GPU değil. Arkadaş 12K TL'ye PCI 5.0 SSD mi alacak?

Eki Görüntüle 2443581
Valla hocam şu anki ssd'mden inanılmaz memnunum. pci-e 4 e geçtiğimde daha da memnun olacağımı biliyorum. Fikirlerinize göre şu an hareket edip sipariş vermeye başlayacağım. Çok uçuk kaçık fiyatlara maalesef çıkamayacağım zaten. Bu kuracağım sistemi de uzun yıllar kullanacağımı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı