6-7 bin TL bandında tablet önerisi

Birgaripmazlum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600x
Amd Radeon Rx 6700 XT 12GB
Asus Prime b550m-k
Kingston Fury (2x8) 16 GB Ram 3600mhz
1TB KioxiaExceriaM.2 NVMe
Son düzenleyen: Moderatör:
Google play desteklenmiyor bu arada yukarıdakin de.

Google Play desteklenmiyor bu arada yukarıdakin de.

Google Play desteklemiyor diye Huawei'ye bakmadım bile. Lenovo Tab M11'i Xiaomi Redmi pad SE ile karşılaştırınca kötü gözüküyor.

Bütçe 6-7k.
İkinci el olmayacak.
FHD video da kasma olmayacak.
Mobil oyunlarda kasmayacak (PUBG vb de kasmayacak).
Bataryası iyi ve ısınma yapmayacak.

Xiaomi Redmi Pad SE 8 GB 256 GB 11" Tablet Fiyatları ve Özellikleri gözüme hoş geldi fikirleriniz nelerdir?

Bir tek 8000 mAh olup 10 wat hızlı şarjı olmasını sevmedim.

Google Play desteklemiyor diye Huawei'ye bakmadım bile. Lenovo Tab M11'i Xiaomi Redmi pad SE ile karşılaştırınca kötü gözüküyor.

Bir tek 8000 mAh olup 10 wat hızlı şarjı olmasını sevmedim.

Ya bende bir ara Xiaomi tabletinden istiyordum da işletim sistemi arayüzü falan iyi değilmiş öyle duydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Xiaomi Redmi pad SE 8 GB RAM ile Honor pad X9 8 GB RAM arasında kaldım.Hangisini seçersiniz

İşlemci kötü bunlarla PUBG zamanla kasacaktır grafik birimi adreno 610. bu fiyat bandında Google desteğide olan en iyi işlemcili tablet 8/128 Samsung Tab A9 Plus duruyor. SD 695 çekirdek kalitesi yüksek ve adreno 619 grafik birimi var.

Honor Pad X9 alınmaz.
Redmi pad alınmaz.

Şu an Xiaomi Redmi pad SE 8 GB RAM ile Honor Pad X9 8 GB RAM arasında kaldım. Hangisini seçersiniz.

İkisi de işlemci kötü bulaşma derim. 10 bine iPad 9.nesil alınır bütçe o kadar yoksa Samsung Tab A9 Plus 8/128 dışı iyi işlemciye sahip başka tablet göremedim. Huawei gayet iyiymiş ancak Google desteği yok.

İşlemci kötü bunlarla PUBG zamanla kasacaktır grafik birimi adreno 610. bu fiyat bandında Google desteğide olan en iyi işlemcili tablet 8/128 Samsung Tab A9 Plus duruyor. SD 695 çekirdek kalitesi yüksek ve adreno 619 grafik birimi var.

Honor Pad X9 alınmaz.
Redmi pad alınmaz.

İkisi de işlemci kötü bulaşma derim. 10 bine iPad 9.nesil alınır bütçe o kadar yoksa Samsung Tab A9 Plus 8/128 dışı iyi işlemciye sahip başka tablet göremedim. Huawei gayet iyiymiş ancak Google desteği yok.

Hocam fiyatı 12 bine çıkarsam ne önerirsiniz pad 6 olur mu ya da daha iyi bir seçenek?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı