6-7 Bin TL Laptop vs toplama PC

Aezakmi4

Hectopat
Merhaba arkadaşlar şu an laptop araştırıyorum bende eski laptop oyun vs kaldırmadığı için satmayı düşünüyorum. Hem günlük işlerimde hem her oyun için kasmadan yüksek ayarda çalıştıran laptop arıyorum fakat araştırırken çok kararsız kalıyorum bütçem 6-7 bin oda belki taksitle şimdi araştırdığım laptoplarda önce Monster'lere baktım Monster'in sıkıntılı olduğu söyleniyor. MSI bakayım dedim 10 binden aşağı yok. ASUS bakayım dedim onu da bulamadım. Toplama masaüstü yapayım dedim ve kafam eski donanım bilgilerden dolayı anlayamadım. Şimdi sorum şu hangi laptop önerirsiniz veya masaüstü toplama mı önerirsiniz masaüstü içinde bir yere giderken taşımakta sıkıntı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla dolaşmıyorsanız kesinlikle masaüstü. O fiyata alacağınız laptop sizi pek idare etmez bence. Biraz bekle çok güzel masaüstü sistem önerileri alırsın.

6 e gtx 1050 li laptop alırsın hocam ama 6 ine 1660s hatta rx 5600 lü pc toplarsın. Masaüstü daha uygun ve daha kaliteli olur.

Eğer çok gezen il dışına falan çıkıyorsanız laptop almalısınız.

Masaüstü toplayıp, kasayı olabildiğince küçük tutarsanız laptop gibi kolay taşınabilir.

sen laptop istiyorsan istediğin özelliklerde bi laptop için minimum 12 -13 - 14 bin lirayı gözden çıkarmalısın fakat kasa için 7000 tl yeter

Çok fazla dolaşmıyorsanız kesinlikle masaüstü. O fiyata alacağınız laptop sizi pek idare etmez bence. Biraz bekle çok güzel masaüstü sistem önerileri alırsın.
Masaütü için o zaman 5 bin ayırabilirim hangi özellikleri önerirsiniz?

ben sana öneri veririm kardeş bu konuda uzmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…