6-7 Bin TL Laptop vs toplama PC

Aezakmi4

Hectopat
Merhaba arkadaşlar şu an laptop araştırıyorum bende eski laptop oyun vs kaldırmadığı için satmayı düşünüyorum. Hem günlük işlerimde hem her oyun için kasmadan yüksek ayarda çalıştıran laptop arıyorum fakat araştırırken çok kararsız kalıyorum bütçem 6-7 bin oda belki taksitle şimdi araştırdığım laptoplarda önce Monster'lere baktım Monster'in sıkıntılı olduğu söyleniyor. MSI bakayım dedim 10 binden aşağı yok. ASUS bakayım dedim onu da bulamadım. Toplama masaüstü yapayım dedim ve kafam eski donanım bilgilerden dolayı anlayamadım. Şimdi sorum şu hangi laptop önerirsiniz veya masaüstü toplama mı önerirsiniz masaüstü içinde bir yere giderken taşımakta sıkıntı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar şu an laptop araştırıyorum bende eski laptop oyun vs kaldırmadığı için satmayı düşünüyorum. Hem günlük işlerimde hem her oyun için kasmadan yüksek ayarda çalıştıran laptop arıyorum fakat araştırırken çok kararsız kalıyorum bütçem 6-7 bin oda belki taksitle şimdi araştırdığım laptoplarda önce Monster'lere baktım Monster'in sıkıntılı olduğu söyleniyor. MSI bakayım dedim 10 binden aşağı yok. ASUS bakayım dedim onu da bulamadım. Toplama masaüstü yapayım dedim ve kafam eski donanım bilgilerden dolayı anlayamadım. Şimdi sorum şu hangi laptop önerirsiniz veya masaüstü toplama mı önerirsiniz masaüstü içinde bir yere giderken taşımakta sıkıntı olacak.

6 e gtx 1050 li laptop alırsın hocam ama 6 ine 1660s hatta rx 5600 lü pc toplarsın. Masaüstü daha uygun ve daha kaliteli olur.

sen laptop istiyorsan istediğin özelliklerde bi laptop için minimum 12 -13 - 14 bin lirayı gözden çıkarmalısın fakat kasa için 7000 tl yeter

Masaütü için o zaman 5 bin ayırabilirim hangi özellikleri önerirsiniz?
Hocam isterseniz bütçenizi belirterek sistem önerisi tarzı bir konu açın. Parçalar hakkında bilgim var ama sanırım öneri yapabilecek kadar yok. Piyasayı çok yakından takip edemiyorum ve sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı