6-7 bin TL laptopa bağlamak için oyuncu monitörü önerisi

Bütçe
6000-7000

AhmetYiğit055

Centipat
Daha fazla  
Laptopuma bağlamak için oyuncu monitörü arıyorum, genel olarak oyun oynayacağım ancak film ve dizi de izlerim, 2 monitör düşündüm bunlar laptopa bağlanır mı? Fikirlerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum öneriler için birkaç şartım var minimum 165 Hz olması 1msden fazla olmaması ghosting olmaması NVIDIA G-SYNC uyumlu olması mümkünse IPS panel olması.

Laptopum(RTX 3050-i7 12700K)

TUF Gaming VG249Q3A.

Hocam ürün siparişi konusunda internet satıcılarına tam güvenmediğim için şehrimdeki bayilerde bulunan modelleri inceledim ve şu 2 model uygun geldi hangisi daha iyidir?

MSI G255PF E2 24.5 inç 1 ms 180 hz FHD Rapid IPS Monitör Fiyat & Özellik | MediaMarkt

ASUS Tuf VG24VQER 23.6 inç VA Kavisli Freesync 1ms 180Hz Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Bir tarafta QHD bir tarafta FHD var, çözünürlük farkı gayet belirgin olacak ama. Ben eğer ki FHD kullanacak olsaydım bütçemi bu derece yüksekte tutmazdım 4-5k bütçede bir monitör yakalamaya çalışırdım.

Ama bütçeyi bu kadar yüksekte tutacaksan bence benim dediğim monitör aşırı mantıklı. Daha önce Hepsiburada'dan 2 kere monitör aldım Hepsiburada satıcılı, DOA sorunu yaşamadım, malının arkasında durur eğer ki tereddütteysen bence hiç çekinme.

Ha illa görüp alacağım modeli dersen attığın modeller içinde MSI olanı tercih ederim G255PF IPS olmasıyla bile bu fiyat bandında öncelikli bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı