6-7 bin TL masa ve koltuk önerisi

Bütçe
20000

766319

Picopat
İş gereği + keyfi sebeplerden gün içinde minimum 10 saat PC başındayım. Masa ve koltuğu değiştireceğim fakat karar veremedim. Daha önce denemiş test etmiş veya aktif olarak kullanmış koltuk ve masa önerisi olan var mı?

Masa için bütçe 6-7 bin. TL.
Koltuk için bütçe 10 bin civarı olabilir.

Masa 160cm genişlikte sağı solu arkası açık olacak ve sallanmamalı. Masa üstünde 1 kasa 2 monitör ve 1 laptop olacak. Ve diğer ürünlerle beraber muhtemelen minimum 20-25kg yük olur. Aşağıdaki masa tipini seviyorum fakat sağlam değil.

Koltuk olarak Gaming koltuk düşünmüyorum. Ayarlanabilir bel, kafa, sırt, kol desteği olan koltuklara bakıyorum. Alttaki iki model şu an için aklımda var. IKEA Markus'u biliyorum gayet rahat fakat hiçbir ayarlanabilir özelliği yok 12 saat boyunca dimdik bir şekilde masa başında oturamayız teknik olarak mümkün değil :)

Önerilerinizi bekliyorum.

Masayı bauhasdan veya bir marangozdan kestirip kendiniz yapmanızı tavsiye ederim. Böylelikle istediğiniz gibi yapabilirsiniz ve daha uyguna gelir. Koltuk için de IKEA markusu öneririm ben de iş dolayısıyla 8 saate yakın oturmak zorundayım bunu kullanıyorum dik oturmanıza gerek yok ben
Hem iş için hem ders çalışmak hem oyun oynamak film izlemek her açıdan beğeniyorum. Onun dışında bizim ofiste Haworth Comforto 39 vardı bu da inanılmaz ergonomikti ama TR de yok bildiğim kadarıyla ve epey tuzlu. Buna benzeyen modelleri inceleyebilirsiniz.

Koltuğu bilemem ama masa için kesinlikle sunta malzeme almamanı öneriyorum. İkeada orada burada genelde sunta kullanılır. Ucuz olmasının sebebi de budur ve evet attığınız linkteki masa da sunta malzeme. MDF olmalı alacağınız ürün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı