Tangzu Waner SG 2 ile EQ ayarı nasıl yapılır?

kırmızıcort

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32gb / ryzen 7 7735hs / rtx4060
Meslek
Öğrenci
Halihazırda Anker Soundcore Space One (kulak üstü) kullanıyordum ve pratik olması taşınmasının kolay olması için bu IEM'i aldım ancak hiç alıştığım ve sediğim tarza bir yapıda çıkmadı. Sanırım bu kulaklık fazla v şeklinde müzik zevkine sahip kullanıcılara hitap ediyor. Bana göre ise basslar biraz fazla kaçık ve tizler istediğim netlikte değil. En azından dengeleyebilmek için EQ ayarı yapmak istedim ancak Type-C versiyonu aldığım için sanırsam kulaklığın içinde dahili ses kartı var bu da EQ ayarı yapmamı engelliyor galiba. Dahili ses kartı olup olmadığından emin değilim, bu sadece bir çıkarım. Yanlışım varsa düzeltiniz. EQ ayarı yapabilmem için bir çözümünüz var mı, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bende aldım pişman oldum ben KZ ZSN Pro2 aldım kulak üstü kulaklıklara yaklaşamaz maalesef. Millet ayak sesi duymak için alıyor sanırsam falan ama bence sürücünün çok küçük olmasının dezavantajları da oluyor. En kötüsü ise iade seçeneğinin olmaması. Sattım ben ancak öyle kurtuldum

FX sound var equalizer olarak

Bunu deneyebilirsiniz.

IEM kulaklık alırken iyi araştırmak lazım maalesef, telefonunuzun EQ ayar yapma yeri vardır Type-C veya DAC olması EQ ayarı yapmayı engellemez. Eğer telefonun kendi EQ'su yetersiz gelirse 3. parti uygulamalar deneyebilirsiniz waveler, Poweramp gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı