6-7 bin TL telefon önerisi

Bütçe
6000-7000

Minker

Hectopat
Yer
Singapur
Bütçem 6-7'ye kadar çıkar Max telefon 2. telefon olacak bankacılık için kullanılacak sadece gündelik işler. mediaMarket olursa daha iyi olur öneriniz ikinci el bakmıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Samsung Galaxy'a 06 var bende tek sorunu. RAM'in 4 GB olması sorun varsa cevaplıyabilirim.

O da çok sorun çıkartmıyor bu fiyattakilerden yazılımı en iyi olan bence Samsung.

Zaten gündelik iş demişsin hiçbir sorun çıkartmaz ama bütçen biraz daha artarsa başka sananlara bakabilirsin. One UI 8'e kadar da alacak.

Al-geç. A06'dan her türlü çok daha iyi bir cihaz.

2. El düşünürseniz güzel bir mid-high range telefon bulabilirsiniz, 7 bin TL'ye alacağınız sıfır telefondan hayır geleceğini sanmıyorum.

Yukarıda arkadaşın önerdiği gibi, Realme 9i belirtilen fiyat bandında iyi bir cihaz. Belirttiğiniz kullanım senaryosunu da karşılayacağını düşünüyorum. Galaxy A06 gibi modellere yönelmenizi önermem; çünkü işlemcisi bir tık geride ve performans açısından çok tatmin edici değil.

Mağaza da bulursam Realme 9i alıyorum o zaman.
Mağazada 9 serisi bulunmuyor eski olduğu için ben vatana ve mediamarkada sormuştum en son a-101in internet sitesinden almıştım. Eğer illa mağazadan alcaksan realme c55 bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı