6-7 bin TL Wireless oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
6-7 bin TL

Berrkay

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
9
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Selamlar. Maksimum 7 bin TL olacak şekilde kablosuz kulaklık arıyorum. Uzun bir süredir aklımda Cloud Alpha Wireless var. Bunun haricinde, kapışacak kulaklık öneriniz var mı? Cloud 3 ile kıyaslandığında pek iyi kalmadığı yorumlarını okudum Reddit ve yabancı sitelerde.

Selamlar. Maksimum 7 bin TL olacak şekilde kablosuz kulaklık arıyorum. Uzun bir süredir aklımda Cloud Alpha Wireless var. Bunun haricinde, kapışacak kulaklık öneriniz var mı? Cloud 3 ile kıyaslandığında pek iyi kalmadığı yorumlarını okudum Reddit ve yabancı sitelerde.
Corsair HS80 Wireless 7.1 Dolby da var alın kullanın.

Daha detaylı bakacağım. Gaming.Gen'den baktığım kadarıyla şarj ömrünü 20 saat yazmışlar. 300 ile kıyaslayınca küçücük kaldı :D onun dışında artı bir yönünü göremedim.

Mikrofonu hatırladığım kadarıyla süperdi hocam. Bana göre tek sorunu dediğiniz gibi şarj problemi.
HS80 Max diye bir modeli daha varmış onu şuan gördüm açıkçası. Ona da bir bakabilirsiniz.

Mikrofonu hatırladığım kadarıyla süperdi hocam. Bana göre tek sorunu dediğiniz gibi şarj problemi.
20 saat bence güzel, aralıksız 1 günde 7 saat oynasak yaklaşık 3 gün gider. Tabi 300 saatle kıyaslanamaz çok üst düzey bir ömür bu. Ama yinede çok kaliteli bir Headset.

Razer Kraken V3 Pro kullanıyorum memnunum varsa sorunuz yanıtlayabilirim.
Blackshark modellerine göre biraz daha basit kalıyor gibi bu Kraken modelleri. V2 Pro 2023 düşünüyordum ama biraz fazla pahalı o model. Kafam büyük olduğu için bu model bana uymaz gibi.

Sesi fulleyince zaten aşağı yukarı bütün kulaklıkların oyundaki performansı belli oluyor. Wireless kulaklıkta asıl önemli olan şey konfor ve şarj süresi bence. Mikrofon da ne kadar önemli bilmemedim, net şekilde duyulsun yeter gibi.

Bu arada belirtmemişim, güncel olarak V2 X kablolu kullanıyorum.

BlackShark modellerine göre biraz daha basit kalıyor gibi bu Kraken modelleri. V2 Pro 2023 düşünüyordum ama biraz fazla pahalı o model. Kafam büyük olduğu için bu model bana uymaz gibi.

Sesi fulleyince zaten aşağı yukarı bütün kulaklıkların oyundaki performansı belli oluyor. Wireless kulaklıkta asıl önemli olan şey konfor ve şarj süresi bence. Mikrofon da ne kadar önemli bilmemedim, net şekilde duyulsun yeter gibi.

Bu arada belirtmemişim, güncel olarak V2 X kablolu kullanıyorum.

Pro 2023'te cok ses kesilmesi yorumlari var bilgin olsun kanka.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı