6 - 7 bin TL'ye 2. el telefon önerisi

GSFBJK

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
iPhone 16 pro,airpods pro 3. Nesil,iPad pro m4
PC: MSI KATANA 17 B13VFK-1018TR Core I9-13900H, 32GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, Windows 11
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba, bu bütçede doğru düzgün sıfır cihaz bulunmadığı için 2. el bakıyorum. Bütçe 6/7K arası, bulduğum telefonlar:
Resmi 14C / 13C aslında hoşuma gitmişti 8/256 GB olmasından dolayı ama Redmi'nin yazılımına bu bütçede pek güven edemiyorum.

Samsung A16 6 GB modeli bütçemi aştığı için 4 GB modeline baktım, bütçeme uygun ama pek hoşuma gitmedi aslında 4 GB RAM olduğundan dolayı.

Samsung Note 10 Lite, S Pen desteği ve 8 GB RAM olduğu için beğendim ama eski olduğu için güven edemiyorum.

Ne önerirsiniz? Kendim için almayacağım, cihazdan pek bir şey beklemiyorum.
Kamerası iyi olmalı, uzun ömürlü olması gerek. Farklı önerilere açığım.

Redmi serilerine bulaşma. Temiz bulabiliyorsanız Snapdragon S20 FE bakabilirsiniz.

Çok işiniz olmuyorsa telefonla Note 10 Lite da iş görür bence.

Hocam ben kendim için almayacağım yani küçük biri kullanacak hediye alacağım çok bir işi olmaz telefonla.

Redmi serilerine bulaşma. Temiz bulabiliyorsanız Snapdragon S20 FE bakabilirsiniz.

Bende S20 FE düşünmüştümde temizi hiç yok ki hocam hepsi sorunlu cihaz.

Resmi yazılım hariç üzermi yazılımı kötü olduğunu biliyorum.

Resmi yazılım hariç üzermi yazılımı kötü olduğunu biliyorum.

Üzeceğini şahsen düşünmüyorum. Halen kullanıyorum iki nesilini kullandım. (Exynos - Snapdragon) Snapdragon modeli biraz daha iyi ve performanslı gibi geldi. Zaten cihaza ekstra olarak One UI 6 Custom ROM kurmuştum daha da Performans'ı arttı ve birçok özellik kazandı. Şu an bile One UI 7 port ROM'lar bulunuyor.

Üzeceğini şahsen düşünmüyorum. Halen kullanıyorum iki nesilini kullandım. (Exynos - Snapdragon) Snapdragon modeli biraz daha iyi ve performanslı gibi geldi. Zaten cihaza ekstra olarak One UI 6 Custom ROM kurmuştum daha da Performans'ı arttı ve birçok özellik kazandı. Şu an bile One UI 7 port ROM'lar bulunuyor.

Hocam ben resmi için sormuştum Redmi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı