6-7 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
6000-7000
Oyununuz bitti mi hocam?
Banım bitti hocam... 2. el zarif telefon istemenize karşın size 0 ve tuğla gibi telefon öneren arkadaşa "Nerenle okudun" dediğim için ban yedim... Kriterleri yazın hocam ona göre bakalım.

Banım bitti hocam... 2. el zarif telefon istemenize karşın size 0 ve tuğla gibi telefon öneren arkadaşa "nerenle okudun" dediğim için ban yedim... Kriterleri yazın hocam ona göre bakalım.

Hocam anneme alacağım, fazla bir kriter yok. Instagram, Twitter, WhatsApp ve kamera başka işi olmaz telefonla. Dediğim gibi hanımefendiye telefon beğendiremiyoruz. Zarif telefon istiyor. Şimdiden teşekkürler.

Hocam anneme alacağım, fazla bir kriter yok. Instagram, Twitter, WhatsApp ve kamera başka işi olmaz telefonla. Dediğim gibi hanımefendiye telefon beğendiremiyoruz. Zarif telefon istiyor. Şimdiden teşekkürler.
Huawei P30 (Düz P30, Pro değil.)
Samsung S10e
Samsung S10
Samsung S20 (Düz S20. Ufak güzel cihaz)
Xiamoi 11 Lite
Xiaomi Mi 9

Şu an fark ettim Türkiyede telefon sektörü bitmiş. Eskiden Sony, LG, HTC vardı çeşitlilik çoktu...

Sağ olun hocam araştırayım.
Hocam size kıyak bir şey göstereyim o zaman.

Aşağı inin.

1722458681169.png

Şu ekranda 3 boyutlu şekilde cihazları görebilirsiniz. Soldaki benim önerdiğim S10e, sağdaki arkadaşın önerdiği Redmi 12...

Dilerseniz üstten "Compare With" yazan yere cihaz yazıp istediğinizz cihazları karşılaştırabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı