6-7 bin TL'ye ETS 2 için direksiyon seti tavsiyesi

QuentyTR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Sadece ETS 2 oynamayacagim, FH 4 Assetto Corsa vb oyunlar da oynayacağım. Tek istediğim virajlarda rahat dönebilmek bütçem 6-7k arası teşekkür ederim.

Merhaba. Sadece ETS 2 oynamayacagim, FH 4 Assetto Corsa vb oyunlar da oynayacağım. Tek istediğim virajlarda rahat dönebilmek bütçem 6-7k arası teşekkür ederim.

En az 20k gerekli 6-7k ya alacakların ölü bölge problemi yüzünden hiç tatmin etmiyor ben kendim deneyimledim.

En az 20k gerekli 6-7k ya alacakların ölü bölge problemi yüzünden hiç tatmin etmiyor ben kendim deneyimledim.
Hocam diğer konularada baktım herkez 2. El g27 g29 önermiş ben şuan 2. El bakmaya başladın malum ekonomi

Hocam diğer konularada baktım herkes 2. el G27 G29 önermiş ben şu an 2. el bakmaya başladın malum ekonomi

G27 29'un bile ömrü uzun değil hocam çarklarında sorun çıkıyor diye biliyorum çark derken yanlış demiş olabilirim dişlisindeydi sanırım.

G27 29'un bile ömrü uzun değil hocam çarklarında sorun çıkıyor diye biliyorum çark derken yanlış demiş olabilirim dişlisindeydi sanırım.
Ozaman g29 sağlamdır değilmi her markanın bi kötü ürünü vardır hocam normaldir

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tb-edition-yaris-direksiyonu-1197821780/detay marka kaliteli hocam, açıklamadada hiçbir sorun yok yazılmış. Bakabilirsiniz. (sorumluluk kabul etmiyorum)
Logitech bakmaya özen gösteriyorum hocam

Git taksitli G29 al enazından ise yarasın hocam parana yazık etme hem o tip yarım derece direksiyonlar ile fazla zevk alamazsın sıkılıp bir köseye atarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…