Merhaba. Sadece ETS 2 oynamayacagim, FH 4 Assetto Corsa vb oyunlar da oynayacağım. Tek istediğim virajlarda rahat dönebilmek bütçem 6-7k arası teşekkür ederim.
Hocam diğer konularada baktım herkez 2. El g27 g29 önermiş ben şuan 2. El bakmaya başladın malum ekonomiEn az 20k gerekli 6-7k ya alacakların ölü bölge problemi yüzünden hiç tatmin etmiyor ben kendim deneyimledim.
Hocam diğer konularada baktım herkes 2. el G27 G29 önermiş ben şu an 2. el bakmaya başladın malum ekonomi![]()
Konya hocam ereğli hariç heryere giderim merkezdeyimHangi şehirde yaşiyorsunuz, bende bakayim yardımım dokunur belki.
Hocam diğer konularada baktım herkes 2. el G27 G29 önermiş ben şu an 2. el bakmaya başladın malum ekonomi![]()
Konya hocam ereğli hariç her yere giderim merkezdeyim.
Ozaman g29 sağlamdır değilmiG27 29'un bile ömrü uzun değil hocam çarklarında sorun çıkıyor diye biliyorum çark derken yanlış demiş olabilirim dişlisindeydi sanırım.
Logitech bakmaya özen gösteriyorum hocamhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...tb-edition-yaris-direksiyonu-1197821780/detay marka kaliteli hocam, açıklamadada hiçbir sorun yok yazılmış. Bakabilirsiniz. (sorumluluk kabul etmiyorum)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.