6-7 bin TL'ye kadar klavye önerisi

• Konuyu başlatan GGRAVE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 178
Bütçe
6000-7000

GGRAVE

Kilopat
Merhaba, şu an kullanmış olduğum ASUS ROG scope Deluxe TKL klavyemi uzun zamandır kullanıyorum. Bir sıkıntısı yok fakat setup kurmaya merak saldım. Sistemim beyaz yani önceliğim beyaz ve beyazla karışık renkler. Dikkat ettiğim konular sesi, tok sesli klavyelere bayılıyorum sanırım creamy Switch'ler öyle, bir takıldığım konu ise klavyenin görüntüsü öncelik olarak ekranlı mümkünse sade olmayan bir klavye arıyorum. Custom yapacak kadar bilgim yok fakat anlayan arkadaşlar varsa Custom işine girişirim. Son olarak sistemi aşağıya bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_5754.jpeg
    IMG_5754.jpeg
    72,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_5761.jpeg
    IMG_5761.jpeg
    134,1 KB · Görüntüleme: 29

Keycaps istersende bunu öneririm.

Sitedeki yorumlardan birinde şöyle yazmışlar :
Klavyedeki on/off düğmesi, klavyenin şarj devresini devredışı bırakmıyor.

Bu bir sorun teşkil eder mi? ve FN tuşu sürekli kırmızı yanıyormuş sinir bozucu bir durum açıkçası.

Bende bu klavyeyi düşünüyordum ama sürekli kablolu kullanacağım için vazgeçtim.

Bu bir sorun teşkil eder mi? ve FN tuşu sürekli kırmızı yanıyormuş sinir bozucu bir durum açıkçası.

Normal bir durum, off moda alınca kablolu kullanıma geçiyor klavye. Kablo takılıykende doğal olarak şarj olur. Elimdeki G75 Pro'da bu şekilde. FR4 Plate kullanan gayet iyi bir klavye. Alın geçin derim.

Normal bir durum, off moda alınca kablolu kullanıma geçiyor klavye. Kablo takılıykende doğal olarak şarj olur. Elimdeki G75 Pro'da bu şekilde. FR4 Plate kullanan gayet iyi bir klavye. Alın geçin derim.
Bataryaya sürekli elektrik verirse aşırı ısınmaz mı? Kablolu durumdayken neden sürekli şarj tüketiyor?

Hayır öyle bir şey olmaz, klavyenin şarjı dolduğunda zaten şarj doldurmayı kapatır kendisi. O yüzden bir şey olmaz.
Sizde bu ürün mevcut mudur? Şarjı 100 olduktan sonra FN altındaki kırmızı ışık sönüyormuş anladığım kadarıyla ama sonra tekrar ne zaman açılıyor mesela ben istemeden şarj etmeye başlıyor mu? Sürekli kablolu modda kullanacağım çünkü ve FN altındaki ışığın yanması beni rahatsız eder diye düşünüyorum.

Furycube F75 Ultra bende var FN tuşu sürekli kırmızı yanmıyor. Batarya sensörü yüzde kaç olduğunu anlamıyor(tuş kombinasyonu ile baktığınız veya bluetooth ile bağlayıp baktığınızda) bir süre sonra tam dolduğunda kırmızı yanmayı bırakıyor.
Ben de bu pil olayına takık biriyim, eski klavyemde şişmesin diye bataryayı sökmüştüm, ama bu klavyenin şarjı baya uzun gidiyor gibi görünüyor. İlk aldığımda şarj ettim, 70 gün oldu şuan %91'de şarjı, 60 saatlik oyun bitirdim bu süreçte, geri kalanı da normal günlük kullanım. Bilgisayar 3-4 saat açık oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı