6-7 bin TL'ye kadar klavye önerisi

• Konuyu başlatan GGRAVE
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 209
Bütçe
6000-7000
Furycube F75 Ultra bende var FN tuşu sürekli kırmızı yanmıyor. Batarya sensörü yüzde kaç olduğunu anlamıyor(tuş kombinasyonu ile baktığınız veya bluetooth ile bağlayıp baktığınızda) bir süre sonra tam dolduğunda kırmızı yanmayı bırakıyor.
Ben de bu pil olayına takık biriyim, eski klavyemde şişmesin diye bataryayı sökmüştüm, ama bu klavyenin şarjı baya uzun gidiyor gibi görünüyor. İlk aldığımda şarj ettim, 70 gün oldu şuan %91'de şarjı, 60 saatlik oyun bitirdim bu süreçte, geri kalanı da normal günlük kullanım. Bilgisayar 3-4 saat açık oluyor.
Kablolu modda iken ve şarjı tam dolu değilken kendiliğinden şarj olmaya başlıyor mu?

Bunu düzeltmeleri lazım yapabiliyorlarsa firmware ile bu normal değil bence.
Firmware ile yapılabilecek bir durum değil bana kalırsa. Donanım olarak kesmesi lazım gücü. Eski klavyemde on/off tuşu bataryaya olan akışı kesiyordu.
Teşekkürler hocam. Bu fiyatta custom işi biraz zor gibi sanki?
Custom'un bir anlamı yok artık, hazır klavyeler çok iyileştiler. 2018'de sıfırdan dz60 pcb,kasa,switch,lube, ve modlarla vs uğraştım yapmak için, şuan hazırlar daha iyi bir şekilde geliyor, ve çok daha ucuzlar. En fazla böyle bir Chillkey Nd75, Furycube F75 ultra gibi bir klavyeyi alıp switch değiştirebilirsiniz. Ki geldikleri switchler de güzel, spesifik olarak bir hissiyatı arıyorsanız değiştirme yoluna gidebilirsiniz.

Firmware ile yapılabilecek bir durum değil bana kalırsa. Donanım olarak kesmesi lazım gücü. Eski klavyemde on/off tuşu bataryaya olan akışı kesiyordu.

Custom'un bir anlamı yok artık, hazır klavyeler çok iyileştiler. 2018'de sıfırdan dz60 pcb,kasa,switch,lube, ve modlarla vs uğraştım yapmak için, şuan hazırlar daha iyi bir şekilde geliyor, ve çok daha ucuzlar. En fazla böyle bir Chillkey Nd75, Furycube F75 ultra gibi bir klavyeyi alıp switch değiştirebilirsiniz. Ki geldikleri switchler de güzel, spesifik olarak bir hissiyatı arıyorsanız değiştirme yoluna gidebilirsiniz.
Bende alüminyum kit arıyordum ama ayrı satılmıyor elimde switch ile keycap vardı. Mecburen tam klavye alacağım ama içime sinmiyor bir türlü bulamadım istediğimi.

Teşekkürler hocam. Bu fiyatta custom işi biraz zor gibi sanki?

Attigim klavye zaten olabilecek en iyi donanim denebilir nerdeyse. FR4 Plate ile geliyor, switchleri oldukca kaliteli. Sadece beyaz agirlik istediginiz icin keycaps uymuyor onuda attigim keycaps ile cozebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı