6-7 bin TL'yedireksiyon seti önerisi

shireis

Femtopat
Hocalarım iyi akşamlar. Öncelikle bu konuda çok fazla forum açıldığının farkında olmakla birlikte, bu forumların çoğunda göz gezdirdim. Dolayısıyla az çok bilgiye sahibim. Buna rağmen aynı konuda ısrarla konu açmamın sebebi, benim hevesimin geçici olmasını düşünmemdir. 2.el/ 0 fark etmez, PC uyumlu bir direksiyon setine ihtiyacım var. Hevesimin geçici olmasından ve bu setlerin fiyatlarının uçuk olmasından kaynaklı öyle hayli bir bütçem yok. 2.el G29/G27'ye çıkamam. Yüksek ihtimalle hevesim geçici, bütçe ise olursa en fazla 6-7 olabilir. Çoğunlukla ETS ve Assetto Corsa vs. oynayacağım. Eğer bu fiyatlara yok derseniz, ille de direksiyon demem, amacım öneri almak. Marka olsun Logitech olsun vs. derdinde değilim, oynarken hevesimi alabileyim yeter. Önerirseniz çok memnun kalırım, tekrardan iyi akşamlar.

V902 Oyuncu Direksiyonu hocam 8K mükemmel bir direksiyon hem de viteside var ve debriyajlı.

Hocam stok yok sanırım. Ancak sarı sitede 5-6 civarlarında satıyorlar. Fakat doğrusunu söylemek gerekirse, son zamanlarda Rampage'nin direksiyon setlerine edilmedik laf kalmamış.

Bence bu direksiyon setinin tek eksiği vites kolunun olmaması. Kalan 1000 TL ile de 1 kilo sucuk alırsın artık :D

Hocam sağ olun öneriniz için. Şu aralar Rampage'nin setlere çok saydırılmış, şayet olmazsa sizin ve diğer hocamın attığı sete döneceğim.

Sarı sitede Logitech G29'u pazarlıkla 7.5 8 k gibi makul fiyatlara düşürebilrsin bence bir bak.

Haklısınız hocam, fakat şehrim olan İzmir'de pek o fiyata düşecek yokmuş gibi. Yine de birçoğuna yazıp deneyeceğim pazarlık yapmayı. Olmaz ise biraz baktığımda G27 ve DFGT modelleri ile karşılaştım. Onlar nasıldır, G29 olmaz ise düşünülebilir mi?

Ben de alacam yakında. Herkes ikinci el g29 diyor ama bütçe yok, taksitle sıfır tek seçeneğim. Tek çekim 10 bile veremem. Atıyorum aylık 2.5 6 ay taksitle alırım anca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı