6-7 yıllık laptop ne yapılmalı?

Windows 8.1 Single Language en ideal işletim sistemi olacaktır.

Açıklamada ne var?

Baba ikna edilebilse keşke.

Orta 8 öğrencisi nasıl part time işe girsin.

Açıklamada ne var?

Sende ikna etmeden yap. 2 3 ay çalışarak da gelir saglayabilirsin. Biraz ailene söz gecirebilmelisin bende bir bireyim diyebilmelisin.

Açıklamada ne var?

Orta 8 olduğunu bilmiyordum. Yazıyorsa da gözümden kaçmıştır. Haklısın o zaman

Sende ikna etmeden yap. 2-3 ay çalışarak da gelir saglayabilirsin. Biraz ailene söz gecirebilmelisin bende bir bireyim diyebilmelisin.

Zaten birikimim var ama destek yok PS4 Pro var ama arkadaşlarımın hepsinde PC var cross platform olmaması sıkıntı. PS4'ü satın derseniz izin vermiyorlar.
Sende ikna etmeden yap. 2-3 ay çalışarak da gelir saglayabilirsin. Biraz ailene söz gecirebilmelisin bende bir bireyim diyebilmelisin.

Benim yaşadığım şehirde Max 500e çalıştırırlar.

Biz o ay çalışmasına 4 6 diyelim en iyisi

Abi mi eğer güzel bir sistem istiyorsan PC toplaması için 3000 az bence sen Gaming gecesini sürekli takip et ve indirime giren parçalara bak.

(!) Bunu unuttum dalga amaçlı yazdım hem bu arada aile laptop al al diyor ha bire toplama olmaz diyorlar.

(!) Bunu unuttum dalga amaçlı yazdım hem bu arada aile laptop al al diyor ha bire toplama olmaz diyorlar.
Toplama bilgisayar senin için daha iyi olur. Ailen birazda kendini düşünüyor. Alıp kullanabilmek için. 2013 2014 yılından kalma laptop kullanıyorum ama ihtiyacım yok diye de değişmiyorum. Yinede sen bilirsin tabi. Aileni ikna etmek senin elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…