6-7 yıllık laptop ne yapılmalı?

Windows 8.1 Single Language en ideal işletim sistemi olacaktır.

Açıklamada ne var?

O laptop ölmüş en iyi ihtimalle sat biraz bekle ve yeni laptop al. Olmazsa satıp ve indirimleri kovalayıp yeni bir sistem kurabilirsin kendine. SSD hem hızlandırır ve hafıza konusunda senin için daha iyi olabilir. Eski bilgisayarların tamiri hem pahalı oluyor hem de artık zor bulunuyor. Sadece tavsiye 🤷🏼‍♀️

Baba ikna edilebilse keşke.

Eğer imkanın yoksa part time bir işe girip 2 ay çalışsan aslında seni idare edebilecek bir laptop alabilirsin. En azından Chrome'u 2 dakikada açmaz ve kolay kolay hata vermez.

Evet normalde pahalı bir ürün ama artık pahalı olmayan bir şey kalmadı. Bu işini görür:

Orta 8 öğrencisi nasıl part time işe girsin.

Sende ikna etmeden yap. 2-3 ay çalışarak da gelir saglayabilirsin. Biraz ailene söz gecirebilmelisin bende bir bireyim diyebilmelisin.

Zaten birikimim var ama destek yok PS4 Pro var ama arkadaşlarımın hepsinde PC var cross platform olmaması sıkıntı. PS4'ü satın derseniz izin vermiyorlar.
Sende ikna etmeden yap. 2-3 ay çalışarak da gelir saglayabilirsin. Biraz ailene söz gecirebilmelisin bende bir bireyim diyebilmelisin.

Benim yaşadığım şehirde Max 500e çalıştırırlar.

(!) Bunu unuttum dalga amaçlı yazdım hem bu arada aile laptop al al diyor ha bire toplama olmaz diyorlar.
Toplama bilgisayar senin için daha iyi olur. Ailen birazda kendini düşünüyor. Alıp kullanabilmek için. 2013 2014 yılından kalma laptop kullanıyorum ama ihtiyacım yok diye de değişmiyorum. Yinede sen bilirsin tabi. Aileni ikna etmek senin elinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı