6-8 bin TL arası sistem önerisi

Acaul

Femtopat
Daha fazla  
Öğrenciyim ve maalesef sadece kasa için bu kadar bütçem çıkıyor. Pek bilgisayarlardan anlayan birisi değilim. Çok bir beklentim zaten yok, arada bir düşük ayarlar da olsa cs atabileceğim ve internette takılabileceğim bir bilgisayar istiyorum. Trendyol, Hepsiburada tarzı yerlerdeki hazır sistemlere bayağı baktım lakin pek anlamadığım için karar veremedim. Bana öneri yapabilirseniz müteşekkir kalırım.

Hocam maalesef bu paraya sistem kalmadı. İkinci el alma şansınız varsa 1080p için iyi bir sistem toplayabilirsiniz ama sıfır olarak maalesef çok zor.

Trendyol vb. gibi sitelere de hiç bakmayın. 2. el, çıkma, 10 yıl üstü bileşenleri bir araya getirip hazır sistem diye satıyorlar. Bulaşmayın onlara hiç.

İkinci el düşünür müsün?
Düşünürüm lakin anlamadığım bir konu olduğu için tedirginim.

Hocam maalesef bu paraya sistem kalmadı. İkinci el alma şansınız varsa 1080p için iyi bir sistem toplayabilirsiniz ama sıfır olarak maalesef çok zor.

Trendyol vb. gibi sitelere de hiç bakmayın. 2. el, çıkma, 10 yıl üstü bileşenleri bir araya getirip hazır sistem diye satıyorlar. Bulaşmayın onlara hiç.
Anladım hocam. Nasıl toplayacağım hakkında pek bir fikrim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı