6-8 bin TL arası sistem önerisi

Şöyle bir algı oluşmasın hocam:
"Mining yapılan kart alınmaz"
Emin olun, onlar mining yaparken, bu işin içine bodoslama girmiyorlar.Neyin ne olduğunu iyice araştırıp, öğrenip giriyorlar.Basit bir iş değil mining yapmak.Yani o kartla adam kazıma yaparken performans kaybı yaşamamak için, soğumasını eksik etmiyor asla, çektiği elektriğe dikkat ediyor ve gerekli önlemleri de alıyor.

Şöyle bir algı oluşmasın hocam:
"Mining yapılan kart alınmaz"
Emin olun, onlar mining yaparken, bu işin içine bodoslama girmiyorlar.Neyin ne olduğunu iyice araştırıp, öğrenip giriyorlar.Basit bir iş değil mining yapmak.Yani o kartla adam kazıma yaparken performans kaybı yaşamamak için, soğumasını eksik etmiyor asla, çektiği elektriğe dikkat ediyor ve gerekli önlemleri de alıyor.
Mining yapılan kart yapılmayanlar ile aynı fiyatta ise alınmaz. Bu kadar basit.

8131 toplam.

Öncelikle size ve diğer yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Attığın linkleri ve parça isimlerini not aldım. Bilgisayar parçalarının özelliklerini pek anlayamasam da, bu parçaların 7-8 bin TL bandındaki hazır sistemleri alaşağı edeceğini anlayabiliyorum. Rahat bir şekilde CS'de oynatabilir sanırım. Tekrardan sağ olun.

Öncelikle size ve diğer yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Attığın linkleri ve parça isimlerini not aldım. Bilgisayar parçalarının özelliklerini pek anlayamasam da, bu parçaların 7-8 bin TL bandındaki hazır sistemleri alaşağı edeceğini anlayabiliyorum. Rahat bir şekilde CS'de oynatabilir sanırım. Tekrardan sağ olun.
Gtx 1660 ti da bir önceki sayfada. 500 lira fazla verip onu da alabilirsin.

Eğer @517298 hocamın attığı 1660ti'yı ve R5 2600'ü alabilirseniz, Cs dışında bir çok yeni çıkmış oyunları 1080p'de akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.

Parça fiyatlarını araştırırken bu forumdaki 2. el alım satım ilanlarına bakmanı tavsiye ederim. Ucuza ürün bulunabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı