6 alınan matematik dersinden nasıl geçilir?

Bak kardeşim, hâlâ derdimizi anlamamışsın. Günümüz evet yapay zeka devri. Buna göre Türkiye'de Bilişim Teknik Liseleri var, hatta ortaokulları da yavaş yavaş çıkıyor. Çocuk işçiliği olarak bakmayın herkes çocuklukta birşeyler başarıyor, temelini atıyor. Bunun için de LGS'ye çalışıp iyi puan tutturman lazım.

Ülkeye bir faydamın olmayacağı da ne alaka belki yurt dışında okuduktan sonra Türkiye'ye gelip şirket kuracağım bu yüzden milli eğitim bakanının çocuğu erdoğanın damadı yurt dışında okudu

Şuan verdiklerin 1-2 tane örnek. Bu verdiklerin örnek bile olamaz. Senin kendi yolunu çizmen lazım. Başka insanlar örneğin olmasın. Okulumuzdaki Hocalar nerde okudu o zaman? Oxford Üniversitesi'nden burs mu aldılar, yoksa bizim mi haberimiz yok?

Herkesin LGS de iyi puan yapacak diye bir şartı yok. Şimdi sana söyleyim diyelim herkes LGS'den fen lisesini kazandı herkes mühendis oldu ama bu sefer de onları işe alacak şirket bulamadı. Yani her mesleğe ihtiyaç lazım mühendis olmasa da olmaz kendi işini kuran olmasa da olmaz.

Tabi LGS'ye girmemekle dünyanın sonu yok, ama "ben şu liseye yerleştim" demek büyük bir gurur kaynağı olur senin için. Ben kendimden utanıyorum şahsen, LGS ye bir yerlere giremedim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…