6 alınan matematik dersinden nasıl geçilir?

Az çok matematik dediğini bilmek istemiyorum demiyorum evet ama artık teknoloji gelişti günümüz yapay zeka devri hesaplamak için eşek kadar uğraşama gerek yok eğitim sistemi bu yüzden kötü ilgi ve alana göre sistem yok
Bak kardeşim, hâlâ derdimizi anlamamışsın. Günümüz evet yapay zeka devri. Buna göre Türkiye'de Bilişim Teknik Liseleri var, hatta ortaokulları da yavaş yavaş çıkıyor. Çocuk işçiliği olarak bakmayın herkes çocuklukta birşeyler başarıyor, temelini atıyor. Bunun için de LGS'ye çalışıp iyi puan tutturman lazım.

Suç kanal sahibinin değil, Suç toplumda. Çünkü herkes kısa içerik tüketiyor. Adam hop kaydırıyor videoyu. Milletin artık uzun video izleyecek keyfi kalmadı. Odak noktası da haliyle düştü. Sen bu durumda ne yapabilirsin?

Allahın 5 para etmez Dubai çikolatası bile milyonlar izleniyor. Bu devirde kaliteli içerik çeksen ne yazar?

Amerikaya falan filan bakmicaksın kardeşim, şuan Türkiyedesin ve türk vatandaşısın. Ülkeye bir faydan olmayacak mı? Gavurlarla takılmak daha mı iyi?
Ülkeye bir faydamın olmayacağı da ne alaka belki yurt dışında okuduktan sonra Türkiye'ye gelip şirket kuracağım bu yüzden milli eğitim bakanının çocuğu erdoğanın damadı yurt dışında okudu

Ülkeye bir faydamın olmayacağı da ne alaka belki yurt dışında okuduktan sonra Türkiye'ye gelip şirket kuracağım bu yüzden milli eğitim bakanının çocuğu erdoğanın damadı yurt dışında okudu
Şuan verdiklerin 1-2 tane örnek. Bu verdiklerin örnek bile olamaz. Senin kendi yolunu çizmen lazım. Başka insanlar örneğin olmasın. Okulumuzdaki Hocalar nerde okudu o zaman? Oxford Üniversitesi'nden burs mu aldılar, yoksa bizim mi haberimiz yok?

Bak kardeşim, hâlâ derdimizi anlamamışsın. Günümüz evet yapay zeka devri. Buna göre Türkiye'de bilişim teknik liseleri var, hatta ortaokulları da yavaş yavaş çıkıyor. Çocuk işçiliği olarak bakmayın herkes çocuklukta bir şeyler başarıyor, temelini atıyor. Bunun için de LGS'ye çalışıp iyi puan tutturman lazım.

Herkesin LGS de iyi puan yapacak diye bir şartı yok. Şimdi sana söyleyim diyelim herkes LGS'den fen lisesini kazandı herkes mühendis oldu ama bu sefer de onları işe alacak şirket bulamadı. Yani her mesleğe ihtiyaç lazım mühendis olmasa da olmaz kendi işini kuran olmasa da olmaz.

Herkesin LGS de iyi puan yapacak diye bir şartı yok şimdi sana söyleyim diyelim herkes LGS den fen lisesini kazandı herkes mühendis oldu ama bu seferde onları işe alacak şirket bulamadı yani her mesleğe ihtiyaç lazım mühendis olmasada olmaz kendi işini kuran olmasa da olmaz
Tabi LGS'ye girmemekle dünyanın sonu yok, ama "ben şu liseye yerleştim" demek büyük bir gurur kaynağı olur senin için. Ben kendimden utanıyorum şahsen, LGS ye bir yerlere giremedim diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı