6 ay 6000 km kanunu nedir?

Ben soruya net cevap bulamadım şimdi galerici bir araç aldı bunu satmak istiyor diyelim 6 ay beklemek zorunda mı yani eee nasıl ayakta kalacak bu galeriler.
Güya insanların arabaya yatırım yapmak yerine parasını bankalarda tutmasını sağlayacaklar.
Sanayicileri bankalarda kısıtlı döviz tutmaya mecbur edip zora soktular daha önce, şimdi de galericileri...

Güya insanların arabaya yatırım yapmak yerine parasını bankalarda tutmasını sağlayacaklar.
Sanayicileri bankalarda kısıtlı döviz tutmaya mecbur edip zora soktular daha önce, şimdi de galericileri...

Bunun böyle olduğunu biliyorum kasada para kalmadı tüm sorun bu zaten vatandaşı düşünen yok ta. Şimdi gerçekten 6 ay beklenmek zorunda mı yoksa km yi 6000 yapmak yetiyor mu? Bir de bu adamlar galerici nasıl 6 ay 6bin km yapacaklar vallahi kafam almıyor biri şunu net cevaplasın.

Ben soruya net cevap bulamadım şimdi galerici bir araç aldı bunu satmak istiyor diyelim 6 ay beklemek zorunda mı yani eee nasıl ayakta kalacak bu galeriler.
Hocam bu dediğiniz eski arabalar için değil sıfır arabalar için geçerli. Zaten az arac geliyordu parası olan galericiler bayilerden herseyi toplayıp 500 e bayinin sattığı arabayı 550 e satıyordu. Hepsi 0 Di. Bunun önüne geçilmesi için Devlet dedi ki sen böyle yapıyorsan ya 6 ay bekleyeceksin, ya da 6000km yapacaksın. Ama galerici arkadaş eski modelleri (suan 2021 model) alıp satabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı