6 ay mining yapılmış ekran kartı alınır mı?

EminErtknnn

Centipat
Merhaba, yaklaşık 2gündür ekran kartı arıyorum şu an için ise şu kartları buldum sizce hangisini almalıyım?

ASUS ROG STRIX RX470 4 GB (6ay mining yaplımış ardından bakımları yapılıp satışa konulmuş) 1760TL.

EVGA GTX 960 4 GB (mining vs yapılmamış sorunsuz arka plakalı olan model) 1650TL.

Zotac GTX970 4 GB 3fanlı model (sorunu yok mining yapılmamış) 2000TL.

Gigabyte Aorus RX570 4 GB (mining yapılmış mı bilinmiyor) 2000TL.

Bu kartlar arasında hangisini tercih etmeliyim.

Merhaba, yaklaşık 2gündür ekran kartı arıyorum şu an için ise şu kartları buldum sizce hangisini almalıyım?

ASUS ROG STRIX RX470 4 GB (6ay mining yaplımış ardından bakımları yapılıp satışa konulmuş) 1760TL.

EVGA GTX 960 4 GB (mining vs yapılmamış sorunsuz arka plakalı olan model) 1650TL.

Mining yapılmış, ekran kartı alınabilir. 4 GB kartla mining ne kadar doğru, bilemedim.

4 GB kartlar ile mining'mi yapılır ya tövbe estağfurullah:)alacaksan GTX970 kartını almanı öneririm 7 yıldır kullanıyorum ve hala medium ayarlarda bazıları high RDR2'de 45 60 FPS arası oynuyorum sıfır sıkıntısız.

Bilmiyorum hocam çok fazla takıldım şu an mining yapılmış sözde 1ay dedi satıcı bana ama ben yine de 6ay diye göz önüne aldım kartın mining fiyatları yükseldikten sonra alınmış olduğunu söyledi satıcı ama güvenemiyorum şu an ve çok kararsızım 😅.

Mining yapılmış, ekran kartı alınabilir. 4 GB kartla mining ne kadar doğru, bilemedim.

Bilmiyorum diğer arkadaş dediğim gibi ben oyun için alacağım ama satan arkadaş mining yapmış sözde 1 ay.

Uzun ömürlü bir kart olmasını istiyorum açıkçası 1-1.5 yıl arası kullanacağım belki daha az sonra değiştireceğim önerileriniz nedir? GTX970 4 GB mı RX470 4 GB mı?

Zan altında bırakmak istemem ama mining yapılmış diyorsa şahsen alan kişi elinde olduğu günden satacağı günün teslim edeceği saatine kadar mining yapılmış olarak görüyorum. GTX 970 iyidir ama güzel bir şekilde kontrol edilerek alınması gerek eğer olursa.

RX 470'te WattMan hataları başınızı ağrıtabilir ve Mining'i nasıl yapmışlar bilmiyoruz. Eğer almak isterseniz iyice testlere sokun sıcaklık değerlerine performansına bakın. Onun dışında RX570'te aynı şekilde WattMan'la biraz uğraştırır ama diğerlerin arasında en düzgünü o diyebilirim. Onunda testlerini iyice yapıp alabilirsin.

RX 570'e bulaşmayın mining ise ancak GTX 970'de artık zayıf kalıyor. 1650 tercih edin bunların yerine.

Bütçem yetmiyor maalesef şu an 970-RX570 bile bütçemi zorluyor.

RX 470'te WattMan hataları başınızı ağrıtabilir ve Mining'i nasıl yapmışlar bilmiyoruz. Eğer almak isterseniz iyice testlere sokun sıcaklık değerlerine performansına bakın. Onun dışında RX570'te aynı şekilde WattMan'la biraz uğraştırır ama diğerlerin arasında en düzgünü o diyebilirim. Onunda testlerini iyice yapıp alabilirsin.

Peki ömür olarak bir süre götürür mü (1.5-2yıl) testlerini yapıp alacağım çünkü.

Zan altında bırakmak istemem ama mining yapılmış diyorsa şahsen alan kişi elinde olduğu günden satacağı günün teslim edeceği saatine kadar mining yapılmış olarak görüyorum. GTX 970 iyidir ama güzel bir şekilde kontrol edilerek alınması gerek eğer olursa.

Haklısınız hocam ama 4 GB kartların çok kazandırmadığını ve bu kartı satın alan arkadaşın normal bir kullanıcı olduğunu biliyorum bu ilanı koyan arkadaş kullanıcı yani anladığım kadarıyla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı