60.000 TL monitör dahil sistem önerisi

GATEAM

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 60.000 TL'ye monitör dahil en performanslı sistemi toplamak istiyorum. Bildiğiniz mantıklı bir sistem varsa önerebilir misiniz? Ayrıyeten ekran kartı için NVIDIA mı daha mantıklı olur AMD mi sizce?

Merhaba arkadaşlar, 60.000 TL'ye monitör dahil en performanslı sistemi toplamak istiyorum. Bildiğiniz mantıklı bir sistem varsa önerebilir misiniz? Ayrıyeten ekran kartı için NVIDIA mı daha mantıklı olur AMD mi sizce?
eğer sistemi 23 kasıma kadar alacaksanız monitörü daha ucuza çözersin itopyada indirim var

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...f-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-56312 sistem bu
https://www.itopya.com/philips-evni...ync-pivot-hdr10-fhd-ips-gaming-monitor_u26636 monitör bu

Bilgisayarı satın almış, 4,5 ay kullanmış garantisi devam ediyor olup hevesini alıp satışa koyan bir sürü insan var Sahibinden'de. Sahibinden'den kasayı ve monitörü piyasasının çok altına getirebilirsin. Taksitle değil peşin parayla alacaksan Sahibinden'e bak derim.

Bilgisayarı satın almış, 4,5 ay kullanmış garantisi devam ediyor olup hevesini alıp satışa koyan bir sürü insan var Sahibinden'de. Sahibinden'den kasayı ve monitörü piyasasının çok altına getirebilirsin. Taksitle değil peşin parayla alacaksan Sahibinden'e bak derim.
Önerin için çok teşekkür ederim. Bir yakınım istediği için sıfır almak istiyor.

Hocam cevap için çok teşekkürler. Palit performansı nasıldır tabi ki bu fiyatlara bu tarz bulunabiliyordur yine de merakımdan soruyorum. Ayrıyeten monitör için 3k falan üste çıkılabilirse örnekler neler olabilir sizce?

Kasayı Vento 850W, anakartı B650M-R yap monitör olarak da.

Dikkate alacağım cevap için teşekkürler. Peki NVIDIA ekran kart için ne önerebilirsiniz?

Ayrıyeten bu sistem için ne dersiniz RAM 32 olursa.

Bu bütçede 5070'den başka kart yok, o da 9070XT'nin çok altında 5070 Ti'a çıkılmıyorsa 9070XT en iyi tercih, oyun için kullanılacak diye tahmin ediyorum.
Evet doğrudur oyun için ve uzun süreli kullanım olacak.

Anakart A620, B650 olanda kronik sorunlu zaten, Ranker Orion diye bir kasayı ilk defa duyuyorum soğutucuda kötü, tercih edilmez.
Teşekkürler

Hocam peki cs2 gibi işlemci bazlı oyunlar için işlemci yükseltimine gerek var mıdır yeterli midir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı