6 ay önce alınan Fun 60 iade edilebilir mi?

Daha fazla  
Yaklaşık 6 ay önce Fun 60 Pro satın aldım. Bazı switchler zamanla alttan basarken sertleşmeye başladı. Oyun oynarken ve yazı yazarken her zaman tam ortadan basamadığımızdan kesinlikle hissediliyor. Sizce bu bir problem mi? İade almalılar mı? Açıkçası başta her ne kadar memnun olsam da şu anda kullanmıyorum bile bu problemden dolayı. ] tuşunda virgül tuşunda ve CTRL tuşunda problem var. Videodan anlayabilecek misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 6 ay önce Fun 60 Pro satın aldım. Bazı switchler zamanla alttan basarken sertleşmeye başladı. Oyun oynarken ve yazı yazarken her zaman tam ortadan basamadığımızdan kesinlikle hissediliyor. Sizce bu bir problem mi? İade almalılar mı? Açıkçası başta her ne kadar memnun olsam da şu anda kullanmıyorum bile bu problemden dolayı. ] tuşunda virgül tuşunda ve CTRL tuşunda problem var. Videodan anlayabilecek misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nereden aldınız?

Pazarama üzerinden fakat Gaming Gen TR satıyordu. İade gönderdim ilk seferde kabul etmediler şimdi 2. sefer göndereceğim. Bu switchlerde zamanla oluşan sorun yüzünden iade edebiliyor olmam gerekmiyor mu?
Kullanımdan kaynaklı ise gönderemeyebilirsiniz fakat kronik ve teknik olduğunu düşünüyorsanız gönderebilirsiniz iade yerine neden garantiyi denemiyorsunuz?

Kullanımdan kaynaklı ise gönderemeyebilirsiniz fakat kronik ve teknik olduğunu düşünüyorsanız gönderebilirsiniz iade yerine neden garantiyi denemiyorsunuz?

Yurt dışından gelen ürünler bunlar garantileri betaplusın kendisi. Kullanımdan kaynaklı dediğin manyetik switchleri olan bir klavye 5 ayda sertleşiyorsa çöpe atayım gitsin. Yazı yazarken ve oyun oynarken inanılmaz rahatsız ediyor.

Son düzenleme:
Yurt dışından gelen ürünler bunlar garantileri yok ki. Kullanımdan kaynaklı dediğin manyetik switchleri olan bir klavye 5 ayda sertleşiyorsa çöpe atayım gitsin. Yazı yazarken ve oyun oynarken inanılmaz rahatsız ediyor.
İkinci kez iade etmeye çalışın kabul edilmezse tekrar tüketici hakem heyetine başvurun sizin için olursa?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı