6 ayda 0'dan AYT 60 net yapmak mümkün mü?

2 yılda düzenli çalışıp AYT de 60 net civarı yapan adamı 6 ayda geçeceğim diyorsun ne yazık ki imkansız. Bide 14 saat gereksiz uzun verimsiz olur..
2 yıl düzenli ayt çalışan adam 5k için yarışıyor eğer zaten 40k hedefliyorsa kapasitesi de bellidir

Sana yapamaz diyen adamlar teknolojik alet incelemesinden beyni erimiş ya da 20-25 yaşında yksye bile girmemiş adamlar dersten haberleri yok boş boş konuşuyorlar

2 yıl düzenli ayt çalışan adam 5k için yarışıyor eğer zaten 40k hedefliyorsa kapasitesi de bellidir
Hocam 6 ayda 40k gibi bir sıralama maalesef imkansıza yakın evet başaranlar olmuş olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz.

Hocam 6 ayda 40k gibi bir sıralama maalesef imkansıza yakın evet başaranlar olmuş olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Bence yapar 2 ayda yarım yamalak çalışarak 37 netten 74.5 nete çıkmıştım mantığını anladıktan sonra dersler aşırı basit bir de yeni nesil hikayesi var profilinizde diş hekimi yazıyor yüksek puan aldığınızı varsayıyorum gerçekten çalışıp da yapamadığınız konu oldu mu

Derece yapması imkansız ama adamın potansiyeli varsa çok rahat 40kya girer şu anda yüksek net yapan adamlarda 6 ay gibi bir sürede yapıyor dün kardeşim 97 net yapmış yazın çoğunlukla oyun oynamasına rağmen adamın aytye yatkınlığı varsa hızlı anlayıp öğrenebiliyorsa tyt 100 nete çıkar ayt 40-50 nete çıksa bile 30k civarı gibi bir şeydi bu netler yanlış hatırlamıyorsam

Yani çalışıp da yapılamayacak konu kolay kolay olmaz. Bakalım umarım konu sahibi beni yanıltır

6 ayda her şeyi değiştirirsin, 60 AYT aşırı zor bir şey değil. Gelen yorumları okuyorum cidden hiçbir şey bildikleri yok, ya YKS sürecindeler rakip eliyorlar ya da o psikolojiye hiçbir zaman girmemişler. Lise müfredatındaki hiçbir ders zor değil, sadece çelik gibi iradeye sahip olmak lazım.

Hayır mümkün değil.

Çalışıp netleri arttırarak sıralamada öne çıkmak
Technopattan rakip eleyerek sıralamada öne çıkmak
Harbiden acaba buradan rakip eleyerek sınav kazanma kafasında olan var mı acaba

Çalışıp netleri arttırarak sıralamada öne çıkmak
Technopat'tan rakip eleyerek sıralamada öne çıkmak
Harbiden acaba buradan rakip eleyerek sınav kazanma kafasında olan var mı acaba

Var dostum, emin ol bu ülkede aklının almayacağı kadar o seviyelere hatta daha altına düşen insanlar var.

Bir de şunu ekleyeyim; sadece rakip eleme amacı olur demek istemedim, bilgisiz olmasına rağmen biliyormuş gibi konuşup moral bozan kişileri de kapsadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…