6 ayda 0'dan YKS kazanılır mı?

Ryrımm

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sınava 5-6 ay kala bir süreçte sınava 0'dan başlasam, TYT-AYT yetiştirebilir miyim? Alanım eşit ağırlık 50-60 bin arası bir hedefim var OBP puanım 69. yalnız şöyle bir sorun var, matematiğim 0. ortaokuldan beri çok kötü. Ayrıca meslek lisesinde de matematik dersi görmedim. TYT-AYT matematikte 0 net yapıyorum. Sınava kadar çalışsam belirttiğim hedefe ulaşabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar. Sınava 5-6 ay kala bir süreçte sınava 0'dan başlasam, TYT-AYT yetiştirebilir miyim? Alanım eşit ağırlık 50-60 bin arası bir hedefim var OBP puanım 69. yalnız şöyle bir sorun var, matematiğim 0. ortaokuldan beri çok kötü. Ayrıca meslek lisesinde de matematik dersi görmedim. TYT-AYT matematikte 0 net yapıyorum. Sınava kadar çalışsam belirttiğim hedefe ulaşabilir miyim?

Dostum sana duymak istediklerini söylersem, yalan söylemiş olurum. O yüzden bunları düşünmeyi bırakıp, bir an önce başlaman gerek. Senin için her dakika önemli.

Bunları düşünme. Yapabildiğin kadarını yap, tabii ki biraz da zorlayarak. Ve olmazsa da mezuna bırak. Belirttiğin hedefe ulaşmak çok zor değil en kötü mezuna bırakırsan her türlü kazanırsın 50-60 bini.

Hocam verimli çalışmanıza bağlı bende mezunum. 6ayda 300binden 10k yapan arkadaşımda var 50k yapanda çalışmanıza bağlı. AYT'ye şimdiden başlayın eşit ağırlıksınız AYT'yi ezber olduğu için 1.5 2 ayda bitirirsiniz gibime geliyor sözel kısmı aynı zamanda matematik geliştirirseniz AYT'den TYT'e katmış olursunuz. Ayty mata öncelik vermeniz daha doğru olur. AYT'de öğrendikten sonra sizi şaşırtmaz bilmediğinizi sormaz TYT mat gibi değildir bilgiye bakar.

Hocam açık konuşmak gerekirse biraz zor ama imkansız değil sonuçta insan sınırlarını bilemez bence denemekten vazgeçmeyin çünkü denemezseniz ne olacağını bilemezsiniz.

Ortaokul bile kötüyse çok zor maalesef. EA için AYT mat seni çok ama çok zorlar zaten lisede matematik görmemişsin. Ben sayısalcı olmama rağmen temelimde var bazı konuları anlamak zor oluyor. Gerçekçi olmak lazım belki TYT'yi ve AYT'yi matematik hariç halledersin ama matematik çok zor. Eğer şanslı olursan ilk 10 soru bazı seneler gerçekten çok kolay soruluyor toplama çıkarma öyle çıkarsa 10 net yaparsın diye düşünüyorum. Ama sen kesinlikle bırakma. TYT'den başla biraz temel at ezberlerini yap. Matematik için ilk 12 konuyu oturt üstüne çarpanlara ayırma ve fonksiyon çalış sonra AYT matematik başla.

TYT matı bir şekilde başarabilirsin ancak AYT seni çook zorlayacak. Bence bu sene mezuna bırak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı