6 ayda YKS kazanılır mı?

Hocam insanlara bu tarz negatifi aşılamaya gerek yok. Belki sen hayatında bir şeyleri başaramamış olabilirsin ya da bu süre içerisinde sen yapamayabilirsin. Herkes aynı değil ve yapanıda gördüm bu arada hatta daha kısa sürede.

6 ay dediğin öyle az buz bir zaman dilimi değil.
Dediğiniz gibi bu durum kişiden kişiye çok değişkenlik gösteriyor. Her sene bir yığılma muhabbeti var zaten, artık sınavın normali bu, yığılma diye ayriyeten bir şey yok. 6 ayda dediğiniz gibi az bir süre değil. Temeli olmayan ortalama bir insan 6 ay boyunca sıkı çalışırsa 50 bin olmasa bile 70 - 100 bin arası girer. 250 bini okula bile gitmeyip sınavı sallayanlar yapıyor zaten.

Hocam insanlara bu tarz negatifi aşılamaya gerek yok. Belki sen hayatında bir şeyleri başaramamış olabilirsin ya da bu süre içerisinde sen yapamayabilirsin. Herkes aynı değil ve yapanıda gördüm bu arada hatta daha kısa sürede.

6 ay dediğin öyle az buz bir zaman dilimi değil.

İnsanları ümitlendirmeyin sizde. 6 ayda ilk 50k olabilir mi sizce :D
Bu sizin LGS sınavlarınıza benzemiyor.

İnsanları ümitlendirmeyin sizde. 6 ayda ilk 50k olabilir mi sizce :D
Bu sizin LGS sınavlarınıza benzemiyor.

Ama bir yerden başlaması gerekiyor ya hani? En azından o başlangıç hevesini kırmamak adına gerek yok bu tarz konuşmalara. Çok üst düzel çalışılması gerek kabul ama yine de 6 ayda çoğu şey halledilip güzel sıralamalar yapılabilir tamamen kişide biter bu iş. Ayrıca bu tarz sizin LGS sınavınıza benzemez gibi konuşmalar hoş değil. Adam çalışmıyorsa dünyanın en kolay sınavı olsun yine yapamaz çalışan adam 6 ayda olmaz belki ama o birikimin üstüne bir sene daha koyar işi bitirir.

Sayısal alan için değil ama diğer alanlar için derece yapılabilir ama sayısal için derece artık imkansız gibi geliyor bana.

Temeli sıfır olan biri için mi diyorsunuz hocam? Mesela arkadaş AYT sıfır diyorda ne kadar sıfır mutlaka okuldan gördüğü öğrendiği şeyler vardır.

Temeli sıfır olan biri için mi diyorsunuz hocam? Mesela arkadaş AYT sıfır diyorda ne kadar sıfır mutlaka okuldan gördüğü öğrendiği şeyler vardır.

Bu arada katılıyorum size bence kimse sıfır olamaz yani o kadar okul okuyorsun aklında illa 2 - 3 şey kalıyor. Temeli sıfır olan kişi şu an dilde eşit ağırlıkta ve sözelde derece yapabilir OBP iyi olması şartıyla ama sayısal zordur çünkü inanılmaz rekabet var ve derece yapanların temeli demir gibi.

Ama bir yerden başlaması gerekiyor ya hani? En azından o başlangıç hevesini kırmamak adına gerek yok bu tarz konuşmalara. Çok üst düzel çalışılması gerek kabul ama yine de 6 ayda çoğu şey halledilip güzel sıralamalar yapılabilir tamamen kişide biter bu iş. Ayrıca bu tarz sizin LGS sınavınıza benzemez gibi konuşmalar hoş değil. Adam çalışmıyorsa dünyanın en kolay sınavı olsun yine yapamaz çalışan adam 6 ayda olmaz belki ama o birikimin üstüne bir sene daha koyar işi bitirir.
LGS Sınavı muhabbetini konu sahibine söylemedim. Hedef şaşırtmayın. 'Sen yeter ki çalışmaya başla 50k bile yaparsın' demek çocuk avutmak gibidir. Baştan savar gibi cümleler yazıyosunuz sonra millet yapamayınca sorunun kendisinde olduğunu sanıyor.

LGS sınavı muhabbetini konu sahibine söylemedim. Hedef şaşırtmayın. 'sen yeter ki çalışmaya başla 50k bile yaparsın' demek çocuk avutmak gibidir. Baştan savar gibi cümleler yazıyosunuz sonra millet yapamayınca sorunun kendisinde olduğunu sanıyor.

Sayısal 50k şu an temeli varsa yapılabilir temeli yoksa da yapılabilir ama çok şeyden feragat etmesi gerekir ki bu da çok zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı