6 ayda derece yapılır mı?

Şu Technopat kitlesinin herkesi iğnelemesi, her önüne gelen konuya böyle profesör gibi abuk subuk cevaplar yazması çok sinir bozucu. "Yapamazsın" diyebilirsin kısacası. Sen kendinde nasıl başkalarına hakaret edecek ve bu denli iğneleyecek haddi buluyorsun ki? Millet konu açmaya çekinir oluyor sizin bu tavırlarınız yüzünden.
Toxiclik ile alakası yok. Yemişsin bi halt mezuna kalmışsın. Biliyorsun süreci ama yine sona kalmışsın ve hala daha gelmiş 2k olur mu diyorsun. Olamaz desek çalışmayacak mısın kardeşim? Umut aramak için milletin boş gazını mı arıyorsun? Çalışıp çalışmamak için bahane aramaktan başka bir şey değil. Çalış elinden geleni yap yapamadıysan da çalıştım dersin bahaneye gerek yok. Ben kendim prof. veya başka bir şeyim demiyorum. Ben de erteliyorum bi yandan kendime de diyorum bunu. Toxiclik veya başka bir şey için yazmadım bunu. İlerde iş ararken çekiniyorsun diye sana yumuşak davranmayacaklar hem.

Yapabilir miyim diye sormak yerine bir an önce başlamaya ne dersiniz?
Yarın başlayacağım.

Geçen sene 12 ay çalışıp 200k yaptıysan 6 ayda 2k yapamazsın. (Sayısal) EA ise matematiğin varsa son ay çalışsan bile derece yapılabilir. Sözelde matematiğe de gerek yok.
Geçen sene son 2 hafta çalıştım bir tek.(Sayısal.)

Şuan TYT 70 AYT 25 net yapıyorum 6 ayda derece yapabilir miyim?

Derece yapmak 0 dan yapmak kolay değil ama imkansız da değil sabah akşam çalışırsan neden olmasın. Ama cidden sabah akşam deneme vs çözmen gerekiyor. 30-50k falan yaparsın çok çalışırsan, normalin üstü çalışırsan 100k falan gelir.

Yarın başlayacağım.

Geçen sene son 2 hafta çalıştım bir tek.(Sayısal.)

Şuan TYT 70 AYT 25 net yapıyorum 6 ayda derece yapabilir miyim?
Bak kardesim bunun ne kadar mümkün olduğunu kimse bilemez. Ben bile kac aydır calışıyorum. 50 bini hedefliyorum ama 20 bine hazırlanırmış gibi çalışıyorum. Sana tavsiyem muhtemelen evde disiplinli çalışan biri değilsen bir kütüphaneye gitmen olacak. Bu son dediğimi mutlaka yap yoksa hep erterlersin benden demesi.

Bak kardesim bunun ne kadar mümkün olduğunu kimse bilemez. Ben bile kac aydır calışıyorum. 50 bini hedefliyorum ama 20 bine hazırlanırmış gibi çalışıyorum. Sana tavsiyem muhtemelen evde disiplinli çalışan biri değilsen bir kütüphaneye gitmen olacak. Bu son dediğimi mutlaka yap yoksa hep erterlersin benden demesi.
Ben kütüphaneye gitmeyi sevmiyorum hocam full evden devam ediyorum şuanlık.

Sayısal için konuşuyorum derece için bırakın 6 ayı 1 sene zor olur çünkü gerçekten Full'e yakın yapmanız lazım. Her yiğidin harcı değil. Ben 2K değil de ilk 20 bine girersiniz diye düşünüyorum. OBP de etkiliyor zaten. Hedef olarak bence ilk başta 100 bin koyun internetten bakın 100 bin kaç puan kaç net diye. Sonra 100 binden düşüre düşüre gidersiniz hem motive etmiş olur. Sadece yüksek saatler çalışmak tek başına bile yetmez verimli ve taktikli çalışmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı