Charlie Dickkerson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 1.878 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Merhabalar herkese, elimde yaklaşık 6 aylık Acer Nitro AN515-43 model bir laptop var. CrystalDiskInfo'da SSD sağlığı %76 olarak gösteriyor. Bu laptopu garantiye göndersem sonuç elde edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2021
Merhabalar herkese, elimde yaklaşık 6 aylık Acer Nitro AN515-43 model bir laptop var. CrystalDiskInfo'da SSD sağlığı %76 olarak gösteriyor. Bu laptopu garantiye göndersem sonuç elde edebilir miyim?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #21 PossibleTurco dedi: SSD bu; SK Hynix marka OEM bir SSD. BC501 olarak geçiyor. Herhangi bir TBW ve hız bilgisi bulamadım hakkında. Ne olduğu belli değil yani bu SSD'nin. 6 TB veri sonrası bu sağlığa geldiyse TBW'si düşük bir SSD muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Resimdeki ürün GDH, konu sahibininki GDJ. Farklı ürün değil mi? Artı 0 Eksi
PossibleTurco dedi: SSD bu; SK Hynix marka OEM bir SSD. BC501 olarak geçiyor. Herhangi bir TBW ve hız bilgisi bulamadım hakkında. Ne olduğu belli değil yani bu SSD'nin. 6 TB veri sonrası bu sağlığa geldiyse TBW'si düşük bir SSD muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Resimdeki ürün GDH, konu sahibininki GDJ. Farklı ürün değil mi?
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 19 Mart 2021 #22 BerkayZ87 dedi: Resimdeki ürün GDH, konu sahibininki GDJ. Farklı ürün değil mi? Genişletmek için tıkla... Arattığımda bu resimler çıkıyor hocam. Siz de bakabilirsiniz SK Hynix BC501 yazarak. Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Resimdeki ürün GDH, konu sahibininki GDJ. Farklı ürün değil mi? Genişletmek için tıkla... Arattığımda bu resimler çıkıyor hocam. Siz de bakabilirsiniz SK Hynix BC501 yazarak.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #23 PossibleTurco dedi: Arattığımda bu resimler çıkıyor hocam. Sizde bakabilirsiniz SK Hynix BC501 yazarak. Genişletmek için tıkla... Evet, ben de aynı görselleri gördüm de atmak istemedim yanlıştır belki diye. Artı 0 Eksi
PossibleTurco dedi: Arattığımda bu resimler çıkıyor hocam. Sizde bakabilirsiniz SK Hynix BC501 yazarak. Genişletmek için tıkla... Evet, ben de aynı görselleri gördüm de atmak istemedim yanlıştır belki diye.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 19 Mart 2021 #24 BerkayZ87 dedi: Evet, ben de aynı görselleri gördüm de atmak istemedim yanlıştır belki diye. Genişletmek için tıkla... Yok yanlış değil. Bir uzun bir kısa olmak üzere iki versiyonu var bu SSD'nin. Uzunu şöyle hatta; Artı 0 Eksi
BerkayZ87 dedi: Evet, ben de aynı görselleri gördüm de atmak istemedim yanlıştır belki diye. Genişletmek için tıkla... Yok yanlış değil. Bir uzun bir kısa olmak üzere iki versiyonu var bu SSD'nin. Uzunu şöyle hatta;