6 ayda TYT 40-60 net nasıl yapılır?

Bynie35

Centipat
Daha fazla  
Meslek mezunuyum, temelim çok zayıf. Sadece TYT çalışmaya başladım, bitmesinden ziyade bana 40-60 arası net lazım. 2 yıllık düşünüyorum, her gün deniz hocadan paragraf videosu izliyorum. İzlediğim konudaki soruları çözüyorum. Türkçe konuda ses bilgisini çözdüm ama isimlerini unutuyorum. Sözcükte yapı rezalet. Bugün 7-8 saat çalıştım ve anlamadım. Matematikte çoğu kişi Antrenmanlarla Matematik al diyor, onu alacağım. Sosyal ve feni nasıl yapmalıyım? Kısaca 6 ayda bu netlere ulaşır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu biraz da kafa basma işi hocam ben aldım o kitabı belli bir yere kadar geldim sonra saldım. Yani çalışsam bile maximum 400 500k geleceğini düşünüyorum eğer devlete gireceğiniz bir meslek yoksa bu sıralamalarda okumanın sonu işsizlik gibi geliyor bana.

Bu biraz da kafa basma işi hocam ben aldım o kitabı belli bir yere kadar geldim sonra saldım. Yani çalışsam bile maximum 400 500k geleceğini düşünüyorum eğer devlete gireceğiniz bir meslek yoksa bu sıralamalarda okumanın sonu işsizlik gibi geliyor bana.

Meslekte makine okudum yine makine okuyacağım mühendislik zor ve bitirebileceğimide düşünmüyorum o yüzden teknikerlik okuyacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı