6 ayda YKS kazanılır mı?

Dostum cidden teşekkür ederim motivasyonum dahada arttı tabiki kimse kahin değil ama kendime güveniyorum

teşekkürler dostum çalışmaya devam edeceğim
Hocam anlık motivasyon önemli değil, 6 ay kısa bir süre değil. 6 ay boyunca düzenli çalışacak motivasyonu sağlamanız gerek. Sınava 6 ay kala EA'dan 30K hedefle başlayıp derece yapanlar var. Kimse net bir şey söyleyemez fakat şunu unutmayın; çalışıp da başaramayan kimse yok.

haklısın başarı için yapacam mecburum ama 1 aydır düzenli çalışıyorum konularımdan tyt fen kaldı ve ayt konuları full ayt bascam

Disiplinli bir şekilde her gün 8-10 saat çalışırım diyorsanız derece bile yapabilirsiniz. Hedeflerinizi 50K ile ya da herhangi bir sıralama ile sınırlandırmayın.
17:00 da başlayacağım dersime şuan molada yazıyorum programımda var tabiki çalışıcam teşekkürler dostum

haklısın başarı için yapacam mecburum ama 1 aydır düzenli çalışıyorum konularımdan tyt fen kaldı ve ayt konuları full ayt bascam
Şu anda AYT'ye bu derece yakınsanız iyi seviyedesiniz hocam. Ocak ayına gelmeden tamamen AYT'ye geçmeye bakın. AYT çok önemli.

@Megalith7 Sıralama konusunu kafadan atın. Elinizden geleni yapın, fazlasını yapmaya çalışın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
inşallah başarıcam

Şu anda AYT'ye bu derece yakınsanız iyi seviyedesiniz hocam. Ocak ayına gelmeden tamamen AYT'ye geçmeye bakın. AYT çok önemli.
dostum 9 10 da dersleri dinliyordum arkadaş ortamım bozdu okulda sorunlar çıkarttığım oldu sayısal dersleri çok rahat anlayabiliyordum ben bunada güveniyorum

Dostum o zaman o meşhur soruyu soruyorum. Kazanılmaz desek çalışmayacak mısın? Çalış gör. Ayrıca bu 6 aylık süreçte "kazanabilir miyim" değilde "en iyi sıralamayı nasıl yapabilirim" diye düşünmelisiniz bence. Elinden geleni yap olursa olur olmazsa olmaz. Olmazsa da en azından elimden geleni yaptım olmadı dersin. Ha, sayısal 50 bin gelmez ama 60 bin gelir biz bilemeyiz. Senin kapasitene bağlı. Ama sınava kadar 8 saat çalışırsan 20 bin bile gelebilir. TYT-AYT birlikte ilerletirsen neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…