6 ayda YKS kazanılır mı?

hocam temelim yok kaç hafta sürer tahmini olarak sence ?
Dil bilgisinde temele gerek yok. Zaten konu sayısı az çalışman ve çok fazla soru çözmen gerekiyor. 2 haftada bitebilir. Sosyal ise tamamen genel kültüre bağlı. Bir tek coğrafya'da haritalı testler çözersen yararına olur. Sosyale'de 1 hafta verirsen maksimum 1 ayda biter. Daha uzun sürüyorsa bi yerde hatan vardır kontrol et. Dil bilgisini de %100 fullemek zor bu arada. Her türlü 1-2 yanlışın çıkar, odaklanmama sorunları vs. çok olabiliyor Türkçe de.
 
AYT sıfırsa 6 ayda sayısalda 50k çok çok zor hocam.
 
Hocam burada vakit kaybetme bosuna git calis burada yorum yapacagin vakite, buraya ayirdigin 2 3 dakika, 1 soru demektir, 1 soru 1 sorudur, kir telefonu bilgisayari 2E 3e at cope calis. Bu biraz just do it mevzusu.
 

Kazanır kazanamazsın ama kendin için en iyi olanı yaparsan çok iyi olur çalışmayı bırakmamak ve 8 saate gelen kadar kademeleri oturtmak lazım uzun bir süre disiplin ve verim ister. Başarılar şimdiden herkese.
 
yat kalk soru çöz yat kalk soru çöz yat kalk soru çöz sözel ea dil kesin derece yaparsın sayısal da ise günde 7 saat uyku ile yapamayacağın şey yok
 

6 ayda bir şey olacağını zannetmiyorum. 50K gelmez zaten bu sene yığılma olacak gibi. Bu çalışmayla belki 250k yapabilirsiniz.
 
6 ayda bir şey olacağını zannetmiyorum. 50k gelmez zaten bu sene yığılma olacak gibi. Bu çalışmayla belki 250k yapabilirsiniz.

Hocam insanlara bu tarz negatifi aşılamaya gerek yok. Belki sen hayatında bir şeyleri başaramamış olabilirsin ya da bu süre içerisinde sen yapamayabilirsin. Herkes aynı değil ve yapanıda gördüm bu arada hatta daha kısa sürede.

6 ay dediğin öyle az buz bir zaman dilimi değil.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…