6 aydır çalışmaya rağmen para alamamak

Nissan4

Hectopat
Daha fazla  
17 yaşına gireceğim, yakında bir bilgisayarcıda çalışıyorum ancak sadece bayramlarda para veriyor. Okul açıkken yaklaşık 5 ay sadece hafta sonu gittim sonrasında haftanın 7 günü dükkanı ben açıyorum ve ben kapatıyorum ancak bazı günler sadece 200 lira falan veriyor. Yani 6 ayda 2000 lira falan verdi toplam, gerçekten iyi bir insan ama biri geldiğinde ve beni sorduğunda oda gönüllü olarak geliyor falan diyor. Yani beni çırak olarak falan mı görüyor anlamadım, sizce biraz daha sabretmeli miyim, yoksa çıkmalı mıyım işten?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam kendisi diyormuş zaten sizin hakkınızda "Gönüllü geliyor" diye. Daha ne sabretmesi? Para vermeyecek gibi duruyor. Benim bildiğim bir işe girmeden, ne kadar para alacağınızı maaşınızı vesaire konuşursunuz. Konuşmadınız mı hiç?

Dostum kesinlikle konuşmalısın bu konuyu bence. Eğer istemediğin yönde bir cevap alırsın işten çıkabilirsin.

17 yaşına gireceğim, yakında bir bilgisayarcıda çalışıyorum ancak sadece bayramlarda para veriyor. Okul açıkken yaklaşık 5 ay sadece hafta sonu gittim sonrasında haftanın 7 günü dükkanı ben açıyorum ve ben kapatıyorum ancak bazı günler sadece 200 lira falan veriyor. Yani 6 ayda 2000 lira falan verdi toplam, gerçekten iyi bir insan ama biri geldiğinde ve beni sorduğunda oda gönüllü olarak geliyor falan diyor. Yani beni çırak olarak falan mı görüyor anlamadım, sizce biraz daha sabretmeli miyim, yoksa çıkmalı mıyım işten?

Yerinde olsaydım uğraşmazdım. Çık kanka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı