6 Aydır internet yok, ne yapmalıyım?

Siz olsanız ne yapardınız?

• Müşteri Hizmetleri arayıp alayına söverdim.

Oy: 6 35,3%
  • Müşteri Hizmetleri ne diyorsa dinleyip beklerdim.

Oy: 1 5,9%
  • İSS binasına baskın yapardım.

Oy: 10 58,8%

• Oy verenlerin toplamı
    17

AdLine

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Çok uzun hikaye arkadaşlar. 6 aydır internetim yok ve kimse yardımcı olmuyor. Müşteri hizmetleri sürekli oyalıyor. Bir internet 6 ay nasıl olmaz? Kim her ay telefon faturasına 100 lira ödemek ister ki? Binada internet yok. Tüketici mahkemesine nasıl başvurabilirim? Bu konu hakkında neler yapılabilir, siz olsanız ne yapardınız?

"Teknik sebepler" başlığı altında taahhüt fark etmeksizin abonelik iptali zaten söz konusu. 6 aydır niye bunu araştırmadınız? THH'ye gitmekten başka çareniz yok şu an çünkü 6 aydır para ödemişsiniz. THH kararıyla bedel iadesi alabilirsiniz. Yaşadığınız şehirdeki THH'ye giderek süreci başlatın.

Ben olsam beklemezdim 6 ay.

Fatura ödüyoruz gelir diye. Ama 6 aydır bir gelişme yok.
Siz de ödemeyi kesin. Ben öyle yaptım. 2 ay mesaj geldi, aradılar. Ardından açıkça tehdit ettim TT'yi. Ardından taahhütsüz cayma hakkı verdiler faturayı ödemem karşılığında. Anında çıktım.

Siz de ödemeyi kesin. Ben öyle yaptım. 2 ay mesaj geldi, aradılar. Ardından açıkça tehdit ettim TT'yi. Ardından taahhütsüz cayma hakkı verdiler faturayı ödemem karşılığında. Anında çıktım.
Cevabınız için teşekkürler. THH başvurusu yapıyorum. Umarım sonuçlanır.
Ekran Görüntüsü (11).png
Ekran Görüntüsü (12).png

@BilgisayarKurdu
Burada ne yapmam gerekiyor. Talep konusunda ne seçeceğimi bilmiyorum. Neleri seçmeliyim. Satıcının adresi derken anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı