6 aylık evde vücut gelişimi

alperceljk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 6 aydır evde spor yapıyorum bir çift dambılım var ve şınav falan çekiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Olumlu olumsuz yorumlarınız. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece şınav ve bir çift dumbele rağmen gayet iyi. En azından temeli atmışsın ileride spor salonuna gittiğin zaman işin daha kolay olur. Vücuda temiz 10 kilo daha koysan çok daha iyi durur. Başarılar dilerim.

Sadece şınav ve bir çift dumbele rağmen gayet iyi. En azından temeli atmışsın ileride spor salonuna gittiğin zaman işin daha kolay olur. Vücuda temiz 10 kilo daha koysan çok daha iyi durur. Başarılar dilerim.

Olumlu yorumun için teşekkür ederim

Clean bulk yap ve spor salonuna yazıl. Genetiğin güzel görünüyor.

Teşekkürler. Şu an lise son sınıfa geçtim sınavdı falan derken gidemem büyük ihtimal artık üniversite ye kaldı o zaman kadar böyle evde ne kadar olursa.

Ustam boy kilo yazsaydın iyi olurdu ön kol ve arka kola biraz daha önem versen süper olur. Bir de karın bölgesine çalışmaya devam et bence şu an on numara.

Ustam boy kilo yazsaydın iyi olurdu ön kol ve arka kola biraz daha önem versen süper olur. Bir de karın bölgesine çalışmaya devam et bence şu an on numara.
1.72 64kg yim kolları ne yapsam büyütemedim başladığım da 30 su şuan 32 6 ayda 2 cm çık buyuyebildi. Ama beslenmemde sıkıntı biraz günde 2 öğün yiyebiliyorum iştahım çok olmuyor.

1.72 64kg yim kolları ne yapsam büyütemedim başladığım da 30 su şuan 32 6 ayda 2 cm çık buyuyebildi. Ama beslenmemde sıkıntı biraz günde 2 öğün yiyebiliyorum iştahım çok olmuyor.
Hocam ağır girmek lazım kolları ağır girince büyüyor bende başladığımda 33 dü 40 a çıkmıştı 2 senedir gitmiyorum yeni başladım bende kilo almışım baya 45 çıktı şu an tabi yağlı ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…