Algoritmik
Hectopat
Game Booster monitörlerini pek tercih etmedim. Çok ta tercih edilmiyor zaten. Önerebileceğim en iyi monitör ViewSonic kendim de kullanıyorum gayet güzel ama önerim sırf 2K diye almayınız.
![]()
ViewSonic Vıewsonıc 27 Vx2719-pc-mhd 1ms 240hz 250 Nıts Freesync / G-sync 2xhdmı Dp Curve Gamıng Monıtor - Fiyatı, Yorumları
ViewSonic Vıewsonıc 27 Vx2719-pc-mhd 1ms 240hz 250 Nıts Freesync / G-sync 2xhdmı Dp Curve Gamıng Monıtor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Game Booster önermiyorum. Gerçek bir 1 ms sağlayamıyor. Pek bir incelemesi yok. Türk kanallarına sponsor oldukları için kendilerini pazarlatıyorlar. Başka markaların modellerine bakmanızı öneririm.
Her kişiye göre değişir. Bana yeter de artar bile. Bunu beğenmediyseniz kendiniz başka ViewSonic ürünlerine bakabilirsiniz. Bence tek şart bu zamanda artık 27 Inc geçme vakti gelmişHocam 250 nit çok az değil mi?
Güzel monitörler var ama fiyat bayağı artıyor.
Her kişiye göre değişir. Bana yeter de artar bile. Bunu beğenmediyseniz kendiniz başka ViewSonic ürünlerine bakabilirsiniz. Bence tek şart bu zamanda artık 27 ınc geçme vakti gelmiş.
Her kişiye göre değişir. Bana yeter de artar bile. Bunu beğenmediyseniz kendiniz başka ViewSonic ürünlerine bakabilirsiniz. Bence tek şart bu zamanda artık 27 Inc geçme vakti gelmiş
Eğer FPS oyuncu ise 27'e gerek yok. Ancak bana görüntü daha önemli geliyor diyorsa bir kişi (ki konuyu açan kişi 2K alacağına göre görüntü daha önemli) evet o zaman 27' bir monitör daha mantıklı. Zaten 2K standartlarına 27' aşağısı sıkıntı çıkarır. 1080p içinse 24'-25' idealdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.