s0nn3s
Zeptopat
Daha fazla
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ync-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,197363785.html
Şu an 18.000 TL fiyatını hak ediyor mu? 4070 ekran kartım var öyle aman aman FPS oyunları oynamıyorum hatta bilgisayarımda FPS oyunu yok bile. Bunu alırsam bir Valorant oynarım o kadar ama çok tryhard değil. Genelde anime, film, falan izliyorum. Oyun olarak genellikle karışık Genshin Impact, Dead by Daylight, Marvel Rivals ve hikayeli oyunlar oynuyorum. 9 senedir 75 Hz 1080p bir monitor kullanıyorum almışken güzel olsun istiyorum kaç sene değişmem daha belli değil o yüzden fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Aklımda şu modeller de var,
www.gaming.gen.tr
www.akakce.com
www.akakce.com
Samsung olan model için çok iyi diyen de var VA panel olduğu için ghosting yapıyor diyen de var, ama IPS panellerin de glow sorunu varmış çok. İçime en çok sinen Dell Alienware AW2723DF gibi biraz pahalı ama kaliteli duruyor. Ama bir yandan da bu kadar para veriyorken Samsung G6 32 alıp büyük bir ekran alıp kullanma fikri de iyi geliyor onun da çizgi sorunları falan olabiliyormuş aranızda kullanan falan varsa diğer modelleri de tavsiye verirse sevinirim.
Şu an 18.000 TL fiyatını hak ediyor mu? 4070 ekran kartım var öyle aman aman FPS oyunları oynamıyorum hatta bilgisayarımda FPS oyunu yok bile. Bunu alırsam bir Valorant oynarım o kadar ama çok tryhard değil. Genelde anime, film, falan izliyorum. Oyun olarak genellikle karışık Genshin Impact, Dead by Daylight, Marvel Rivals ve hikayeli oyunlar oynuyorum. 9 senedir 75 Hz 1080p bir monitor kullanıyorum almışken güzel olsun istiyorum kaç sene değişmem daha belli değil o yüzden fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Aklımda şu modeller de var,
ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™
MSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming Monitor : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming Monitor : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS32BG652EUXUF 32" 1 ms QHD Pivot Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.998,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dell Alienware AW2724DM 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2724DM 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2724DM 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 16.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung olan model için çok iyi diyen de var VA panel olduğu için ghosting yapıyor diyen de var, ama IPS panellerin de glow sorunu varmış çok. İçime en çok sinen Dell Alienware AW2723DF gibi biraz pahalı ama kaliteli duruyor. Ama bir yandan da bu kadar para veriyorken Samsung G6 32 alıp büyük bir ekran alıp kullanma fikri de iyi geliyor onun da çizgi sorunları falan olabiliyormuş aranızda kullanan falan varsa diğer modelleri de tavsiye verirse sevinirim.