18 bin TL bütçe ile 2K monitör önerisi

Bütçe
18.000

s0nn3s

Zeptopat
Daha fazla  
https://www.akakce.com/monitor/en-u...ync-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,197363785.html
Şu an 18.000 TL fiyatını hak ediyor mu? 4070 ekran kartım var öyle aman aman FPS oyunları oynamıyorum hatta bilgisayarımda FPS oyunu yok bile. Bunu alırsam bir Valorant oynarım o kadar ama çok tryhard değil. Genelde anime, film, falan izliyorum. Oyun olarak genellikle karışık Genshin Impact, Dead by Daylight, Marvel Rivals ve hikayeli oyunlar oynuyorum. 9 senedir 75 Hz 1080p bir monitor kullanıyorum almışken güzel olsun istiyorum kaç sene değişmem daha belli değil o yüzden fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Aklımda şu modeller de var,

Samsung olan model için çok iyi diyen de var VA panel olduğu için ghosting yapıyor diyen de var, ama IPS panellerin de glow sorunu varmış çok. İçime en çok sinen Dell Alienware AW2723DF gibi biraz pahalı ama kaliteli duruyor. Ama bir yandan da bu kadar para veriyorken Samsung G6 32 alıp büyük bir ekran alıp kullanma fikri de iyi geliyor onun da çizgi sorunları falan olabiliyormuş aranızda kullanan falan varsa diğer modelleri de tavsiye verirse sevinirim.

Başta bunu düşünüyordum ama bütçeyi biraz daha arttırdım ve yabancı forumlarda pek önerilmeyen bir monitör o yüzden bu modelden vazgeçtim.
TR de bu ürüne kötü yorum yapana rastlamadım. Önerdiğim kişiler alıp kullandıklarında memnun olduklarını belirtiyorlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı