6 bin TL bütçeye hangi monitör alınmalı?

Bütçe
5000-6000
Hocam bu iki monitör arasındayım hala biri 250Hz 1920 1080p genelllikle oyun oynarkende 1920 1080p de oynuyorum Aryond dada 180 Hz 2K gayet yeterli RX6600 ekran kartım var 250 Hz destekleyeceğini düşünmüyorum aryonda da HDR 10 var vallahi 2'si arasındayım hala.

Ekran kartınızın 2K'da pek düzgün oyun oynatacağını zannetmiyorum. Attığınız monitör iyi değil. Monster'ın ürünlerini genel olarak önermem.

Ekran kartınızın 2K'da pek düzgün oyun oynatacağını zannetmiyorum. Attığınız monitör iyi değil. Monster'ın ürünlerini genel olarak önermem.

Bilindik bir şey almak istiyorum şu an zaten 75Hz 20inç monitör kullanıyorum hiç yetmiyor çok sıkıntı etmezse 2'sinden birini de alsam çağ atlamış gibi olcağım size göre hangisi daha iyi 2K da var işin içinde 1920 1080 de çok fark yok ama MSI mı diyorsunuz

Bilindik bir şey almak istiyorum şu an zaten 75Hz 20inç monitör kullanıyorum hiç yetmiyor çok sıkıntı etmezse 2'sinden birini de alsam çağ atlamış gibi olcağım size göre hangisi daha iyi 2K da var işin içinde 1920 1080 de çok fark yok ama MSI mı diyorsunuz.

Lenovo R25F-30 alabilirsin.

Curved zorunlu değilse Lenovo R25F-30 alabilirsin.

Hocam araştırdım kontrast renk falan da hep MSI daha iyi Hz de bir tık Lenovo iyi fiyat çok fazla fark yok Lenovo'nun tek artısı hoparlöru olması ona da gerek yok benim eski monitörümü 2. olarak kullanacağım için onun hoparlörunu kullanırım

Neden Monster Diyerlerine göre daha iyi gibi görünüyor

Hocam eski monitörümde AOC'du AOC monitör kullanmak istemiyorum çok sorunlu ölü pikselleri fazla

Monster bende var ekran iyi ama asansörden çok çektim hocam. Bir de Monster'ın cihazları kalitesiz laptop alacaksanda Tulpar altı almayacaksın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı